Υλικά

  • 225 γρ. μπέικον ψιλοκομμένο
  • 6 πατάτες κομμένες σε κύβους
  • 1 συσκευασία (50 γρ.) μείγμα μυρωδικών με κρεμμύδι
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση

Βήμα 1
Αρχικά, προθερμάνετε τον φούρνο στους 220 βαθμούς.
Βήμα 2
Σοτάρετε το μπέικον σε ένα αντικολλητικό τηγάνι μέχρι να γίνει τραγανό.
Βήμα 3
Προσθέστε τις πατάτες και το μείγμα μυρωδικών και ανακατέψτε. Αλατοποπιπερώστε και ανακατέψτε ξανά.
Βήμα 4
Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για περίπου 20-25 λεπτά, μέχρι οι πατάτες να αποκτήσουν χρυσαφένιο χρώμα.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.