Υλικά

  • 225 γρ. μπέικον ψιλοκομμένο
  • 6 πατάτες κομμένες σε κύβους
  • 1 συσκευασία (50 γρ.) μείγμα μυρωδικών με κρεμμύδι
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Αρχικά, προθερμάνετε τον φούρνο στους 220 βαθμούς.
  2. Σοτάρετε το μπέικον σε ένα αντικολλητικό τηγάνι μέχρι να γίνει τραγανό.
  3. Προσθέστε τις πατάτες και το μείγμα μυρωδικών και ανακατέψτε. Αλατοποπιπερώστε και ανακατέψτε ξανά.
  4. Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για περίπου 20-25 λεπτά, μέχρι οι πατάτες να αποκτήσουν χρυσαφένιο χρώμα.