Υλικά

  • 12 μπουτάκια κοτόπουλου
  • 3/4 φλ. τσαγιού κόκκινη καυτερή σάλτσα
  • 1/4 φλ. τσαγιού βούτυρο κομμένο σε κύβους
  • 1/2 κ. γλ. σκόρδο σε σκόνη
  • 1/2 κ. γλ. σκόνη κρεμμυδιού
  • Αλάτι, πιπέρι
  • 1 1/2 φλ. τσαγιού ντρέσινγκ σαλάτας μπλε τυριού

Εκτέλεση

Βήμα 1
Τοποθετήστε τα μπουτάκια κοτόπουλου σε ένα πιρέξ και πασπαλίστε ομοιόμορφα με τα κομμάτια βουτύρου.
Βήμα 2
Ρίξτε την καυτερή σάλτσα πάνω από το κοτόπουλο και στη συνέχεια προσθέστε το σκόρδο και το κρεμμύδι, το αλάτι και το πιπέρι.
Βήμα 3
Σκεπάστε με το καπάκι και ψήστε για 3 ώρες σε χαμηλή φωτιά.
Βήμα 4
Σερβίρετε τα μπουτάκια με σάλτσα μπλε τυριού (προαιρετικά).
TAGS