Υλικά

  • 12 μπουτάκια κοτόπουλου
  • 3/4 φλ. τσαγιού κόκκινη καυτερή σάλτσα
  • 1/4 φλ. τσαγιού βούτυρο κομμένο σε κύβους
  • 1/2 κ. γλ. σκόρδο σε σκόνη
  • 1/2 κ. γλ. σκόνη κρεμμυδιού
  • Αλάτι, πιπέρι
  • 1 1/2 φλ. τσαγιού ντρέσινγκ σαλάτας μπλε τυριού

Εκτέλεση

  1. Τοποθετήστε τα μπουτάκια κοτόπουλου σε ένα πιρέξ και πασπαλίστε ομοιόμορφα με τα κομμάτια βουτύρου.
  2. Ρίξτε την καυτερή σάλτσα πάνω από το κοτόπουλο και στη συνέχεια προσθέστε το σκόρδο και το κρεμμύδι, το αλάτι και το πιπέρι.
  3. Σκεπάστε με το καπάκι και ψήστε για 3 ώρες σε χαμηλή φωτιά.
  4. Σερβίρετε τα μπουτάκια με σάλτσα μπλε τυριού (προαιρετικά).