Υλικά

  • 1 αβοκάντο
  • 2 κρόκους αβγών
  • 1/2 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος
  • 1 σκελίδα σκόρδου
  • Χυμό από μισό λεμόνι
  • 1/2 φλ. τσαγιού παρμεζάνα τριμμένη
  • 3 φέτες μπέικον
  • 1/2 συσκευασία σπαγγέτι
  • 1 κ. σ. ελαιόλαδο
  • Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Βήμα 1
Τοποθετήστε το αβοκάντο, τους κρόκους αβγών, το σκόρδο και το χυμό λεμονιού σε ένα μπλέντερ και χτυπήστε τα υλικά μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Βήμα 2
Προσθέστε την κρέμα γάλακτος και χτυπήστε ξανά μέχρι το μείγμα σας να αποκτήσει απαλή και λεία υφή.
Βήμα 3
Κόψτε τις φέτες μπέικον σε κομμάτια και σοτάρετε για λίγα λεπτά σε ένα τηγάνι.
Βήμα 4
Βράστε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, στραγγίστε και περιχύστε με το ελαιόλαδο.
Βήμα 5
Προσθέστε στα ζυμαρικά τη σος αβοκάντο, την παρμεζάνα, αλάτι, πιπέρι και το μπέικον και ανακατέψτε.
Βήμα 6
Σερβίρετε και απολαύστε με τριμμένη παρμεζάνα.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.