Υλικά

  • 1 πακέτο ζυμαρικά (πέννες, βίδες, φαρφάλες)
  • 1/4 φλ. τσαγιού ξινή κρέμα (sour cream)
  • 1 1/2 κ. σ. χυμό λεμονιού
  • 1 1/2 κ. σ. μουστάρδα Ντιζόν
  • 1/4 φλ. τσαγιού φρεσκοκομμένο άνηθο
  • 1/4 κ. γλ. πιπέρι
  • 2 συσκευασίες μικρές γαρίδες στραγγισμένες
  • 1/2 φλ. τσαγιού σέλερι ψιλοκομμένο
  • 1/2 φλ. τσαγιού αγγουράκι ψιλοκομμένο
  • 2 ντομάτες κομμένες σε κύβους
  • 3 κ. σ. ψιλοκομμένα εσαλότ
  • Αλάτι

Εκτέλεση

Βήμα 1
Βράστε τα ζυμαρικά βάσει των οδηγιών της συσκευασίας.
Βήμα 2
Σε ένα μπολ ρίξτε τη μαγιονέζα, την ξινή κρέμα, το χυμό λεμονιού, τη μουστάρδα, τον άνηθο και το μαύρο πιπέρι και ανακατέψτε.
Βήμα 3
Τοποθετήστε στο μείγμα τα ζυμαρικά και τις γαρίδες, το σέλερι, το αγγούρι, τις ντομάτες και τα κρεμμύδια.
Βήμα 4
Προσθέστε αλάτι και ανακατέψτε μέχρι να πάει παντού η σος μαγιονέζας.
Βήμα 5
Τοποθετήστε στο ψυγείο για τουλάχιστον δύο ώρες πριν το σερβίρισμα.
TAGS