Υλικά

  • 450 γρ. άπαχο μοσχαρίσιο κιμά
  • 30 γρ. μιξ καρυκευμάτων για τάκος
  • 400 γρ. ντοματάκια ξεφλουδισμένα με το χυμό τους
  • 10 τορτίγιες
  • 1 φλ. τσαγιού σάλτσα
  • 1/2 φλ. τσαγιού τυρί τσένταρ ψιλοκομμένο

Εκτέλεση

  1. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 175 βαθμούς.
  2. Τοποθετείτε μία κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και σοτάρετε τον κιμά με το μιξ καρυκευμάτων για τάκος και τις ντομάτες.
  3. Τοποθετείστε σε ένα ταψί τις μισές τορτίγιες, απλώστε το μείγμα με τον κιμά από πάνω και καλύψτε με τις υπόλοιπες τορτίγιες.
  4. Περιχύστε την σάλτσα ντομάτας πάνω από τις τορτίγιες και καλύψτε με το τυρί τσένταρ.
  5. Ψήστε στους 175 βαθμούς για περίπου 20-30 λεπτά, μέχρι να λιώσει το τυρί.