Υλικά

  • 450 γρ. άπαχο μοσχαρίσιο κιμά
  • 30 γρ. μιξ καρυκευμάτων για τάκος
  • 400 γρ. ντοματάκια ξεφλουδισμένα με το χυμό τους
  • 10 τορτίγιες
  • 1 φλ. τσαγιού σάλτσα
  • 1/2 φλ. τσαγιού τυρί τσένταρ ψιλοκομμένο

Εκτέλεση

Βήμα 1
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 175 βαθμούς.
Βήμα 2
Τοποθετείτε μία κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και σοτάρετε τον κιμά με το μιξ καρυκευμάτων για τάκος και τις ντομάτες.
Βήμα 3
Τοποθετείστε σε ένα ταψί τις μισές τορτίγιες, απλώστε το μείγμα με τον κιμά από πάνω και καλύψτε με τις υπόλοιπες τορτίγιες.
Βήμα 4
Περιχύστε την σάλτσα ντομάτας πάνω από τις τορτίγιες και καλύψτε με το τυρί τσένταρ.
Βήμα 5
Ψήστε στους 175 βαθμούς για περίπου 20-30 λεπτά, μέχρι να λιώσει το τυρί.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.