Υλικά

  • 1 κουβερτούρα πραλίνα 170 γρ.
  • 100 ml κρέμα γάλακτος
  • 20 γρ. βούτυρο

Εκτέλεση

Βήμα 1
Κόψτε την πραλίνα σε κομματάκια και λιώστε την μέσα στην κρέμα γάλακτος σε μπεν μαρί, σε χαμηλή φωτιά.
Βήμα 2
Προσθέστε το βούτυρο και ανακατεύετε συνεχώς για να μην σας κολλήσει.
Βήμα 3
Αφήστε να κρυώσει στο ψυγείο για τουλάχιστον τρεις ώρες.
Βήμα 4
Απολαύστε χωρίς κανέναν ενδοιασμό!
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.