Υλικά για 2-4 άτομα

  • 4 τετράγωνα κομμάτια φέτα
  • 4 φύλλα κρούστας
  • 4 κουταλιές της σούπας μέλι
  • 2 κουταλιές της σούπας σουσάμι καβουρδισμένο
  • 1 κουταλιά σούπας ξύδι
  • Λάδι για τηγάνισμα

Εκτέλεση

Βήμα 1
Κόβετε τα φύλλα κρούστας στη μέση και βάζετε από δύο μισά φύλλα το ένα πάνω στο άλλο. Στο κέντρο τους τοποθετείτε τη φέτα.
Βήμα 2
Διπλώνετε σαν να είναι φάκελος και το αφήνετε λίγο.
Βήμα 3
Σε μικρό μπρίκι ρίχνετε το μέλι, το ξύδι και μια κουταλιά σούπας νερό, τα βράζετε και τα ανακατεύετε.
Βήμα 4
Ζεσταίνετε καλά το λάδι και τηγανίζετε τα φακελάκια μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.
Βήμα 5
Τα βγάζετε, τα βάζετε σε απορροφητικό χαρτί και στη συνέχεια στα πιάτα.
Βήμα 6
Περιχύνετε με 1½ κουταλιά της σούπας σάλτσα το καθένα και πασπαλίζετε με το σουσάμι.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast.gr. Ακολουθήστε το Newsbeast.gr σε Instagram, Facebook και Twitter.