Υλικά

  • 400 γραμμάρια αλεύρι
  • 50 γραμμάρια μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου
  • 150 ml γάλα
  • 1 κουταλάκι του γλυκού μπεικιν παουντερ
  • μισό κουταλάκι του γλυκού αλάτι

Εκτέλεση

  1. Ανακατεύετε όλα τα υλικά για τη ζύμη καλά εκτός από το αλεύρι (με το χέρι).
  2. Προσθέτετε σιγά σιγά το αλεύρι μέχρι η ζύμη να μην κολλάει στα χέρια (μπορεί να μην χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε όλο το αλεύρι).
  3. Τυλίγετε με διάφανη μεμβράνη τη ζύμη και τη βάζετε στο ψυγείο για ένα 10λεπτο.
  4. Ανακατεύετε με ένα σύρμα τα 100 γραμμάρια κασέρι, τα χτυπημένα αβγά, το τυρί κρέμα, την κρέμα γάλακτος, τις πιπεριές, το αλάτι και το πιπέρι.
  5. Ανοίγετε τη ζύμη λίγο και τη στρώνετε σε ένα βουτυρωμένο πυρίμαχο σκεύος.
  6. Ότι περισσεύει γύρω γύρω το στρίβετε με τα χέρια δημιουργώντας σχέδιο περιμετρικά της πίτας.
  7. Ρίχνετε το κουνουπίδι πάνω στη ζύμη και έπειτα ρίχνετε την υπόλοιπη γέμιση.
  8. Προσθέτετε τα υπόλοιπα 100 γραμμάρια κασέρι και βάζετε την πίτα στο φούρνο στους 200 βαθμούς για 40 περίπου λεπτά.
  9. Σερβίρεται ζεστή αλλά και κρύα.