Υλικά

  • 3 κουταλιές σούπας μαρμελάδα φράουλα
  • 1 φλιτζάνι νιφάδες βρώμης
  • 1 φλιτζάνι δημητριακά ολικής άλεσης
  • 1 κουταλιά σούπας σουσάμι
  • 1/4 φλιτζανιού αμύγδαλα ξεφλουδισμένα
  • 1 βανίλια
  • 1 κουταλιά σούπας μαύρη ζάχαρη

Εκτέλεση

  1. Αρχικά χτυπάτε ελαφρώς στο μίξερ τα ξεφλουδισμένα αμύγδαλα για να σπάσουν σε μικρότερα κομμάτια.
  2. Σε ένα μπολ ανακατεύετε τις νιφάδες βρώμης, τα δημητριακά ολικής άλεσης, τα αμύγδαλα, το σουσάμι, τη βανίλια και τη μαύρη ζάχαρη.
  3. Σε ένα ποτήρι αραιώνετε τη μαρμελάδα φράουλα με λίγο νερό και την προσθέτετε στο μπολ με τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύετε καλά ώστε να μην μείνει κανένα στεγνό σημείο.
  4. Απλώνετε το μείγμα σε λαδόκολλα σε τετράγωνο ταψί με πάχος 1 εκατοστό. Ψήνετε στους 180 βαθμούς για περίπου 30 λεπτά.
  5. Αφήνετε να κρυώσει και κόβετε σε ίσα κομμάτια.