Υλικά
- 1 κιλό μοσχάρι, κομμένο σε κύβους
- 2 κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
- 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
- 2 κ. σ. πελτέ ντομάτας
- 400 γρ. σάλτσα με ντομάτες ψιλοκομμένες
- 1 φλ. τσαγιού κόκκινο κρασί
- 1 φύλλο δάφνης
- 1 ξυλάκι κανέλας
- Αλάτι και πιπέρι
- Ελαιόλαδο
- Μακαρόνια για σερβίρισμα
Εκτέλεση
- Ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε μεγάλη κατσαρόλα και σοτάρετε το κρέας μέχρι να ροδίσει.
- Προσθέστε τα κρεμμύδια και το σκόρδο και σοτάρετε μέχρι να μαλακώσουν.
- Προσθέστε τον πελτέ ντομάτας και σοτάρετε για 2 λεπτά.
- Προσθέστε τις ντομάτες, το κρασί, το φύλλο δάφνης, την κανέλα, αλάτι και πιπέρι.
- Σιγοβράστε για 2 ώρες, μέχρι το κρέας να γίνει τρυφερό.
- Σερβίρετε με μακαρόνια.