Υλικά

  • 1 κιλό μοσχάρι, κομμένο σε κύβους
  • 2 κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
  • 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
  • 2 κ. σ. πελτέ ντομάτας
  • 400 γρ. σάλτσα με ντομάτες ψιλοκομμένες
  • 1 φλ. τσαγιού κόκκινο κρασί
  • 1 φύλλο δάφνης
  • 1 ξυλάκι κανέλας
  • Αλάτι και πιπέρι
  • Ελαιόλαδο
  • Μακαρόνια για σερβίρισμα

Εκτέλεση

  1. Ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε μεγάλη κατσαρόλα και σοτάρετε το κρέας μέχρι να ροδίσει.
  2. Προσθέστε τα κρεμμύδια και το σκόρδο και σοτάρετε μέχρι να μαλακώσουν.
  3. Προσθέστε τον πελτέ ντομάτας και σοτάρετε για 2 λεπτά.
  4. Προσθέστε τις ντομάτες, το κρασί, το φύλλο δάφνης, την κανέλα, αλάτι και πιπέρι.
  5. Σιγοβράστε για 2 ώρες, μέχρι το κρέας να γίνει τρυφερό.
  6. Σερβίρετε με μακαρόνια.