Υλικά
- 250 γρ. κοτομπουκιές
 - 60 γρ. τριμμένη παρμεζάνα
 - 1 φλ. τσαγιού ντρέσινγκ για σαλάτα Καίσαρα
 - 1 κ. γλ. φρέσκο ξύσμα λεμονιού
 - 1 κ. γλ. τριμμένο φρέσκο σκόρδο
 - 1/2 κ. γλ. φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι, διαιρεμένο
 - 1/4 κ. γλ. αλάτι
 - 4 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένο μαρούλι
 - 1 κ. σ. λευκό βαλσάμικο ξύδι
 
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 220 βαθμούς.
 - Τοποθετήστε μία λαδόκολλα σε ένα ταψί και βάλτε τα κατεψυγμένα φιλέτα κοτόπουλου στο ταψί.
 - Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο περίπου 20 λεπτά, γυρίζοντας τα φιλέτα στη μέση του χρόνου θέρμανσης.
 - Εντωμεταξύ, χτυπήστε το ντρέσινγκ για τη σαλάτα του καίσαρα, το χυμό λεμονιού, την πάστα αντζούγιας, το σκόρδο, 1/4 κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι και το αλάτι σε ένα μπολ μέχρι να γίνουν ομοιόμορφα.
 - Ανακατέψτε μαζί το μαρούλι, το κοτόπουλο, το υπόλοιπο 1/2 φλιτζάνι τυρί παρμεζάνα και το υπόλοιπο 1/4 κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι μέχρι να συνδυαστούν καλά.
 - Ρίξτε το μισό ντρέσινγκ στο μείγμα της σαλάτας και ανακατέψτε μέχρι να καλυφθεί ομοιόμορφα.
 - Μεταφέρετε σε πιατέλα σερβιρίσματος, περιχύστε με λευκό βαλσάμικο και γαρνίρετε με περισσότερη παρμεζάνα.
 - Σερβίρετε αμέσως.