Υλικά
- 500 γρ. φιλέτο μπακαλιάρου
 - 1 λεμόνι
 - 1 κ. σ. ελαιόλαδο
 - 1 σκελίδα σκόρδο
 - 1/4 φλ. τσαγιού φρυγανιά panko
 - 1/4 φλ. τσαγιού τριμμένη παρμεζάνα
 - 1 1/2 κ. γλ. ιταλικό καρύκευμα
 - 1 κ. σ. μουστάρδα
 - Αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι για γεύση
 
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 230 βαθμούς και στρώστε ένα ταψί με λαδόκολλα.
 - Κόψτε το λεμόνι στη μέση και στη συνέχεια σε σφήνες.
 - Στύψτε το χυμό από δύο φέτες λεμονιού σε ένα μικρό μπολ. Προσθέστε 2 κουταλάκια του γλυκού ελαιόλαδο. Χρησιμοποιώντας έναν τρίφτη, τρίψτε τη σκελίδα σκόρδου σε πάστα και προσθέστε την στο μπολ.
 - Ανακατέψτε το panko, την παρμεζάνα και τα μυρωδικά.
 - Ρίξτε το υπόλοιπο 1 κουταλάκι του γλυκού λάδι στο προετοιμασμένο ταψί.
 - Αλατοπιπερώστε και τις δύο πλευρές του μπακαλιάρου και τοποθετήστε τον στο ταψί.
 - Αλείψτε τον μπακαλιάρο με μουστάρδα και πιέστε ομοιόμορφα το μείγμα panko πάνω στον μπακαλιάρο.
 - Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο μέχρι το ψάρι να ξεφλουδίζει εύκολα με ένα πιρούνι, περίπου 15 λεπτά.
 - Σερβίρετε με τις υπόλοιπες φέτες λεμονιού.