Υλικά
- 450 γρ. μοσχαρίσιο κιμά (ή αρνίσιο κιμά)
 - 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
 - 1 κρόκο αυγού
 - 3 κλωναράκια άνηθου, ψιλοκομμένα
 - 1 κ. σ. ελαιόλαδο
 - 3- 4 κ. σ. κρέμα γάλακτος
 
Εκτέλεση
- Ανακατέψτε το κρεμμύδι, τον κιμά, τον κρόκο αυγού και τον μισό άνηθο σε ένα μπολ.
 - Βρέξτε ελαφρά τα χέρια σας και σχηματίστε το μείγμα σε 12 μπάλες, η κάθε μία στο μέγεθος μπάλας του γκολφ.
 - Ζεστάνετε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι.
 - Ρίξτε μέσα τα κεφτεδάκια και τηγανίστε, γυρίζοντας συχνά, για περίπου 12- 15 λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα παντού.
 - Ανακατέψτε την κρέμα γάλακτος και τον υπόλοιπο άνηθο και αφήστε να πάρει μια βράση.
 - Σερβίρετε με πουρέ πατάτας ή ταλιατέλες.