Υλικά

  • 500 γρ φασόλια
  • 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • 2 ντομάτες, ψιλοκομμένες
  • 2 πατάτες, κομμένες σε κύβους
  • 3 λουκάνικα, κομμένα σε κομμάτια
  • 1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
  • 1 κ. γλ. πιπέρι
  • 1 κ. γλ. αλάτι
  • 1 κ. γλ. πάπρικα γλυκιά
  • 1 φλ. τσαγιού νερό

Εκτέλεση

  1. Βράστε τα φασόλια σε αρκετό νερό μέχρι να μαλακώσουν.
  2. Ρίξτε το ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα και σοτάρετε το κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσει.
  3. Προσθέστε τις πατάτες, τις ντομάτες, τα λουκάνικα και ανακατέψτε καλά.
  4. Προσθέστε τα φασόλια (μαζί με το νερό που έβρασαν), το πιπέρι, το αλάτι, την πάπρικα και το νερό.
  5. Αφήστε να βράσει το φαγητό για περίπου 30- 40 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν οι πατάτες.