Το βραβείο για το καλύτερο γκολ της 8ης αγωνιστικής έλαβε σήμερα στις εγκαταστάσεις του Παγκρητίου Σταδίου ο  ποδοσφαιριστής του Εργοτέλη, Δημήτρης Διαμαντάκος. Την απονομή του επάθλου στον επιθετικό της ομάδας έκαναν οι Αργυρώ Γιαννακάκη και Νεκτάριος Καμαρίτης από τους συνδέσμους Alternatives και Daltons αντίστοιχα. Έπειτα από την απονομή του βραβείου, οι εκπρόσωποι των οργανωμένων φιλάθλων δώρισαν στον Δημήτρη Διαμαντάκο το βιβλίο με την ιστορία του Εργοτέλη.

Ο νεαρός διεθνής άσος του Εργοτέλη σαφώς ικανοποιημένος σε δηλώσεις του λίγο μετά την βράβευση επεσήμανε:«Είναι ωραίο που το γκολ που σημείωσα αναδείχτηκε το καλύτερο της αγωνιστικής. Πιστεύω ότι θα σημειώσω και άλλα στην πορεία. Το γκολ με τον ΟΦΗ ήταν πιο δύσκολο, απ’ ότι με τον Πλατανιά, καθώς πιστεύω ότι ήταν πιο πλάγια και πιο μακριά. Θέλω να βοηθήσω τον Εργοτέλη και θα δίνω σε κάθε παιχνίδι το 100% για να το καταφέρω. Το ότι έχω προσαρμοστεί πλήρως οφείλεται στο πολύ καλό περιβάλλον που υπάρχει στην ομάδα, στην βοήθεια που μου προσφέρουν οι συμπαίκτες μου και στην δουλειά που έχω κάνει για να είμαι έτοιμος όταν μου ζητηθεί να αγωνιστώ.

Πλέον κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα, στο οποίο θέλουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και στη συνέχεια θα δούμε την αναμέτρηση του Κυπέλλου. Θέλουμε να έχουμε καλή πορεία τόσο στο Κύπελλο, όσο και στο πρωτάθλημα»