Εφάπαξ ενίσχυση 6.000 ευρώ σε όσους νοσηλεύτηκαν μετά τη φονική πυρκαγιά

Αφορολόγητο, ανεκχώρητο και ακατάσχετο το ποσό


ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
18:54
07/12/2018
Εφάπαξ ενίσχυση 6.000 ευρώ σε όσους νοσηλεύτηκαν μετά τη φονική πυρκαγιά
2
loading

Την απόφαση για χορήγηση εφάπαξ οικονομικής ενίσχυσης, ύψους 6.000 ευρώ, στα άτομα που υπέστησαν τραυματισμό, λόγω των πυρκαγιών που έπληξαν περιοχές της Περιφέρειας Αττικής, στις 23 και 24 Ιουλίου 2018, υπέγραψαν οι αρμόδιοι υπουργοί.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας, οι πληρωμές στους δικαιούχους θα ξεκινήσουν την επόμενη εβδομάδα και θα πραγματοποιηθούν από τον Οργανισμό Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ).

Σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση που υπογράφουν ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Γιάννης Δραγασάκης, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης και η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου:

Χορηγείται εφάπαξ οικονομική ενίσχυση στα άτομα που υπέστησαν τραυματισμό, λόγω των πυρκαγιών και νοσηλεύτηκαν για χρονικό διάστημα άνω των 48 ωρών ή εξακολουθούν να νοσηλεύονται σε νοσοκομεία.

Η εφάπαξ οικονομική ενίσχυση χορηγείται ανεξάρτητα από οποιαδήποτε άλλη τακτική ή έκτακτη οικονομική ενίσχυση ή επίδομα που καταβλήθηκε ή καταβάλλεται για τη στήριξη των πληγέντων από τις πυρκαγιές.

Το ανωτέρω ποσό ορίζεται ως αφορολόγητο, ανεκχώρητο και ακατάσχετο.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar κκε εσωτερικού

    Νεότερη ανακοίνωση από τον 44 προς 45 χρονών μπέμπη: Γιατί να σας δώσω το επίδομα των 6000€; Αφού θα το φάτε και θα το σπαταλήσετε...
    Άρα σας το παίρνω πίσω και το δίνω στην ερτ!

  2. avatar kyrik

    Χαμένα θα πανε τα χρήματα που τους δίνει αφού, όπως είπε και ο πρωθυπουργός, θα τα σπαταλήσουν.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει