Η Globalsat μία από τις πλέον αναπτυσσόμενες εταιρείες στην Ελλάδα και ηγετικός Όμιλος στην αντιπροσωπεία και διάθεση ηλεκτρονικών και τεχνολογικών προϊόντων και υπηρεσιών, επεκτείνει τη συνεργασία της με τη Samsung, αναλαμβάνοντας από τον Ιούνιο, τη διανομή οικιακών κλιματιστικών Samsung. 

Η Samsung έχει συνδεθεί με την καινοτομία στον κλιματισμό, έχοντας μια διαδρομή που ξεκινάει από το 1974 με την παρουσίαση του πρώτου κλιματιστικού Samsung. To 2005, εισέρχεται στην Ευρωπαϊκή αγορά και το 2017, η Samsung Electronics Air Conditioner Europe B.V., ανοίγει την έδρα της στο Άμστερνταμ, σε μια προσπάθεια να προσφέρει καλύτερη εξυπηρέτηση στην ευρωπαϊκή αγορά – τη δεύτερη μεγαλύτερη αγορά κλιματιστικών στον κόσμο. Την ίδια χρονιά, λανσάρει την τεχνολογία  Samsung WindFree™ και το 2021 το έκτης γενιάς Digital Variable Multi DVM S2, εξοπλισμένο με τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης, ενισχυμένη επάρκεια ενεργειακής απόδοσης, ευκολότερη εγκατάσταση και συντήρηση.

Η Globalsat, στο πλαίσιο της μακροχρόνιας συνεργασίας της με τη SAMSUNG, θα διανέμει στην ελληνική αγορά, μέσω των δικτύων καταστημάτων πώλησης ηλεκτρονικών και οικιακών συσκευών, τις τρεις νέες κορυφαίες σειρές κλιματιστικών της Samsung: 

Τη σειρά WindFree™ COMFORT. Μέσω της τεχνολογίας WindFree™, ο αέρας διαχέεται ομοιόμορφα και αθόρυβα μέσα από 23.000 μικροοπές, εξαλείφοντας έτσι τη δυσάρεστη αίσθηση ψυχρών ρευμάτων. Η προηγμένη ροή αέρα που διαθέτει, δροσίζει επίσης πιο ομοιόμορφα μεγαλύτερους χώρους και χρησιμοποιεί 77% λιγότερη ενέργεια από τη λειτουργία Fast Cooling. Παράλληλα, διαθέτει τεχνολογία AI Auto Comfort, η οποία αυτόματα βελτιστοποιεί τις διάφορες λειτουργίες και ρυθμίζει τη θερμοκρασία, αναλύοντας τις συνθήκες στο χώρο και τα μοτίβα χρήσης, διατηρώντας τις βέλτιστες συνθήκες. Επιπλέον, χάρη στην εφαρμογή SmartThings, ο χρήστης μπορεί να ελέγξει και να παρακολουθήσει απομακρυσμένα τη λειτουργία του κλιματιστικού. Αξίζει τέλος να αναφερθεί, ότι με τη λειτουργία Auto Clean, το κλιματιστικό καθαρίζεται αυτόματα σε μόλις τρία βήματα, προλαμβάνοντας τη συσσώρευση βακτηρίων και οσμών. 

Τη σειρά CEBU, η οποία διαθέτει τεχνολογία AI Auto Comfort και αυτόματα βελτιστοποιεί τις διάφορες λειτουργίες, ρυθμίζοντας τη θερμοκρασία και αναλύοντας τις συνθήκες στο χώρο και τα μοτίβα χρήσης, διατηρώντας τις βέλτιστες συνθήκες. Επιπλέον με την εφαρμογή Smart Things, ο χρήστης έχει τον πλήρη έλεγχο του κλιματιστικού από απόσταση. Τέλος, η σειρά CEBU διαθέτει λειτουργία Auto Clean, η οποία θέτει αυτόματα σε λειτουργία έναν ανεμιστήρα για την απομάκρυνση της σκόνης και της υγρασίας στον εναλλάκτη θερμότητας, όταν το κλιματιστικό είναι απενεργοποιημένο. 

Τη σειρά AR35, η οποία συμβάλει στην εξοικονόμηση χρημάτων καθημερινά, λόγω της ψηφιακής τεχνολογίας inverter. Επιπλέον, διαθέτει λειτουργία Fast Cooling  για άμεση ανακούφιση από τη ζέστη, λειτουργία Good Sleep, η οποία ελέγχει και ρυθμίζει αυτόματα τη θερμοκρασία για να δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες για κάθε στάδιο του κύκλου του ύπνου και λειτουργία 2-Way Auto Swing, η οποία ελέγχει αυτόματα την κατεύθυνση της ροής του αέρα, έτσι ώστε να διανέμεται γρήγορα και ομοιόμορφα σε ολόκληρο τον χώρο. 

Όλα τα κλιματιστικά Samsung, διαθέτουν την Ευρωπαϊκή πιστοποίηση EUROVENT. Το σήμα πιστοποίησης EUROVENT, εγγυάται ότι τα προϊόντα έχουν υποβληθεί σε ανεξάρτητο έλεγχο, έχουν μετρηθεί με ακρίβεια και η κλιματιστική μονάδα, αποδίδει εγγυημένα τις μετρήσεις που δημοσιεύει ο κατασκευαστής.

Σχετικά με τον Όμιλο Εταιρειών Globalsat – Teleunicom

Ο Όμιλος εταιρειών Globalsat – Teleunicom, ηγείται στην Ελληνική αγορά στη διανομή και διαχείριση προϊόντων τεχνολογίας, τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού, οικιακών συσκευών και μικροσυσκευών και παράλληλα αναπτύσσει ολοκληρωμένες επαγγελματικές λύσεις με βάση την τεχνολογία, με σκοπό να δώσει τη δυνατότητα στους εταιρικούς του πελάτες, να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που προκύπτουν στο πλαίσιο του ψηφιακού μετασχηματισμού. Ο Όμιλος έχει αποκλειστικές συνεργασίες με κορυφαία διεθνή brand, όπως η Samsung, η Huawei, η TCL και η Sencor και συνεργάζεται με όλες τις εταιρείες του κλάδου τηλεπικοινωνιών και τεχνολογίας, καθώς και με όλα τα δίκτυα λιανικής στην Ελλάδα και την Κύπρο. Επιπρόσθετα, στο πλαίσιο της πράσινης μετάβασης των επιχειρήσεων στην Ελλάδα, ο Όμιλος προσφέρει ένα πλήρες φάσμα εξειδικευμένων λύσεων, που περιλαμβάνουν την ανάπτυξη του δικτύου φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων της Blink στην Ελλάδα, τη χρηματοδότηση, τη μελέτη και την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων ιδιοκατανάλωσης στις εγκαταστάσεις των επιχειρήσεων, με σκοπό την αξιοποίηση της ηλιακής ενέργειας και τη μείωση του ενεργειακού κόστους, καθώς και την ανάπτυξη λύσεων ΙοΤ Smart Metering. Παράλληλα, μέσω της θυγατρικής Retail and more, που ανέλαβε το master franchise της Carrefour, ο Όμιλος δραστηριοποιείται στους κλάδους λιανικής πώλησης καταναλωτικών αγαθών (food retail) και υλοποιεί την ανάπτυξη και την επαναλειτουργία των καταστημάτων Carrefour στην ελληνική αγορά.

H Globalsat πρόσφατα ενσωματώθηκε στη λίστα των 30 ταχύτερα αναπτυσσόμενων εταιρειών για το 2022, στη σχετική αξιολόγηση από το Fortune. Ακόμα, η εταιρεία πιστοποιήθηκε ως GREAT PLACE TO WORK και περιλαμβάνεται στη λίστα με τις κορυφαίες εταιρείες που διακρίνονται για το περιβάλλον εργασίας και την κουλτούρα τους.

Mάθετε περισσότερα: 

Website | LinkedIn | Facebook | Instagram | YouTube