Η Nest Seekers International, ηγέτιδα εταιρεία στον τομέα των διαχείρισης πολυτελών ακινήτων, αναδιαμορφώνει το τοπίο στην ελληνική αγορά ακινήτων με την εξειδικευμένη ομάδα της, τη διεθνή της εμβέλεια και την εξαιρετική λίστα ακινήτων που διαχειρίζεται. Αγκαλιάζοντας την καινοτομία, η εταιρεία εξετάζει το ενδεχόμενο, η Ελλάδα να είναι η τοποθεσία για μια νέα τηλεοπτική σειρά, συμπληρώνοντας τις υπάρχουσες εκπομπές της, οι οποίες προβάλλονται σε πλατφόρμες όπως το Max, το Netflix και το BBC. Η επέκταση της εταιρείας σε όλη την Ελλάδα, αντανακλά την απήχηση της χώρας ως πρωταρχικού ευρωπαϊκού προορισμού για επενδύσεις σε ακίνητα καθώς και για το πρόγραμμα Golden Visa.

Πρωταγωνίστριες και Διευθύνουσες Σύμβουλοι στην Nest Seekers Ελλάδος είναι η Δήμητρα Γιακουμάκη και η Dragana Belojevic-Jankovic, μια δυναμική ομάδα της οποίας η συνδυασμένη εμπειρία, η ακούραστη εργασιακή ηθική και η ακλόνητη δέσμευση για εξαιρετική εξυπηρέτηση, τις έχουν καταστήσει σημείο αναφοράς στην ελληνική αγορά ακινήτων. Με πάνω από δύο δεκαετίες εμπειρία στον κλάδο του Real Estate, η δέσμευσή τους στην άριστη εξυπηρέτηση και ο ενθουσιασμός τους για τη σύνδεση των ανθρώπων με τις οικίες των ονείρων τους, είναι οι ακρογωνιαίοι λίθοι της επαγγελματικής τους φιλοσοφίας. Οι ίδιες σημειώνουν, «Η αγορά ακινήτων πολυτελείας στην Ελλάδα συνεχίζει να αιχμαλωτίζει απαιτητικούς αγοραστές από όλο τον κόσμο, χάρη στο μοναδικό μείγμα της εκπληκτικής φυσικής ομορφιάς, της πλούσιας ιστορικής κληρονομιάς και της εξαιρετικής αρχιτεκτονικής το οποίο προσφέρει».

Καθώς η αγορά ακινήτων στην Ελλάδα βιώνει μια ισχυρή αναζωπύρωση, η Nest Seekers Ελλάδος, υπό την ηγεσία της Δήμητρας Γιακουμάκη και της Dragana Belojevic-Jankovic βρίσκεται σε εξαιρετική θέση για να οδηγήσει καθώς και να κεφαλαιοποιήσει αυτήν την ανάπτυξη. Αυτή η δυναμική ομάδα πρόκειται να ηγηθεί της Nest Seekers Ελλάδος στην διαχείριση και απορρόφηση των ευκαιριών που παρουσιάζονται από την ανάκαμψη της αγοράς, με γνώμονα παράγοντες όπως η αύξηση των ξένων επενδύσεων, η δημοτικότητα του προγράμματος Golden Visa καθώς και ο συνεχώς ακμάζων τομέας του τουρισμού. Μαζί, ενσωματώνουν τη δέσμευση της Nest Seekers να συνδέει πελάτες παγκοσμίως με πολυτελή ακίνητα, αξιοποιώντας παγκόσμιες γνώσεις και τεχνογνωσία στην τοπική αγορά με σκοπό να καθοδηγήσουν τους επενδυτές και τους αγοραστές κατοικιών στο πολλά υποσχόμενο τοπίο της ελληνικής αγοράς ακίνητης περιουσίας.

Ποια είναι η Nest Seekers International;

Φημισμένη για την καινοτόμο προσέγγισή της σε αγορές μεγάλου κύρους όπως η Νέα Υόρκη, το Μπέβερλι Χιλς και το Λονδίνο, η Nest Seekers International έχει επεκταθεί σε κορυφαίες αγορές σε Αμερική, Ασία, Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Λατινική Αμερική, συμπεριλαμβανομένων νέων γραφείων στον Καναδά, το Βέλγιο, το Τελ Αβίβ, το Ντουμπάι, το Μεξικό, την Πορτογαλία, την Κροατία, τη Γαλλία, την Ιταλία, την Ελλάδα και την Καραϊβική. Αυτά τα παγκόσμια γραφεία λειτουργούν ως ένα ισχυρό δίκτυο για την προώθηση ακινήτων σε παγκόσμια κλίμακα, επιδεικνύοντας την αξιοσημείωτη εμβέλεια που διαθέτει η Nest Seekers. Οι σύμβουλοι της Nest Seekers International αποκτούν επιπλέον προβολή μέσω των εμφανίσεών τους σε δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές, συμπεριλαμβανομένου του «Selling the Hamptons» και του «Crazy Rich Agents» τα οποία προβάλλονται στα διεθνή δίκτυα του Max του BBC αντίστοιχα. Αυτές οι εκπομπές όχι μόνο αναδεικνύουν την παρουσία της εταιρείας στην αγορά των πολυτελών ακινήτων, αλλά προβάλλουν επίσης τα ταλέντα και την τεχνογνωσία των συμβούλων της σε ένα παγκόσμιο κοινό.

Contacts

Για να ενημερωθείτε για τα διαθέσιμα ακίνητα αλλά και για να λάβετε πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με ευκαιρίες ακίνητης περιουσίας στην Ελλάδα, επικοινωνήστε με:

Δήμητρα Γιακουμάκη
Κιν. Τηλέφωνο: +3069 46288218
[email protected]

Dragana Belojevic-Jankovic
Κιν. Τηλέφωνο: +306942434750
[email protected]