Ξαφνιάστηκαν οι βουλευτές επιτροπής της Βουλής όταν άκουσαν την αναπληρώτρια υπουργό Οικονομικών, αρμόδια για θέματα φορολογίας, Νάντια Βαλαβάνη να παραδέχεται πως δεν ξέρει από φορολογικά.

«Εγώ δεν ξέρω φορολογικό δίκαιο και τα μαθαίνω με το δύσκολο τρόπο…. Ούτε τη φορολογική μου δήλωση δεν έφτιαχνα μόνη μου, έβαζα λογιστή και τα μαθαίνω τώρα» παραδέχτηκε η κα Βαλαβάνη. Είπε ακόμη ότι και οι εισηγητές της αντιπολίτευσης δεν ξέρουν φορολογικό δίκαιο και θα πρέπει να διαβάζουν.

Μιλώντας στην συνεδρίαση για την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, η οποία περιέχει την εξπρές ρύθμιση οφειλών με γενναία περικοπή προσαυξήσεων και προστίμων, η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών, είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια πως το αντικείμενο των σπουδών της, δεν έχει σχέση με ζητήματα φορολογίας, αλλά περισσότερο με τα μακροοικονομικά και πως η ίδια τώρα μαθαίνει τον Κώδικα Φορολογίας.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.