Την απόσυρση της υπουργικής τροπολογίας για τους συνεταιρισμούς ανακοίνωσε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης. Παράλληλα, κατέθεσε νομοτεχνική ρύθμιση για να αντιμετωπιστούν οι καθυστερήσεις στην αδειοδότηση των επιχειρήσεων.

Ανακοινώνοντας την απόσυρση της τροπολογίας, ο κ. Χατζηδάκης σημείωσε ότι έχει κατατεθεί βουλευτική τροπολογία από τον βουλευτή της ΝΔ Κώστα Κόλλια που αφορά παρατάσεις σε προθεσμίες που αφορούν τους συνεταιρισμούς και «κινούμαστε σε αυτή την κατεύθυνση».

Ως προς τη ρύθμιση για την αδειοδότηση των επιχειρήσεων που κατέθεσε ο υπουργός, αυτή αναφέρει ότι με πράξη του Υπουργικού Συμβουλίου συστήνεται ομάδα διαχείρισης έργου που προγραμματίζει και προωθεί τις απαραίτητες δράσεις ώστε μέσα σε 8 μήνες να έχουν εκδοθεί τα Προεδρικά Διατάγματα. «Είναι φιλόδοξο σχέδιο, αλλά μπορεί να γίνει κατορθωτό», σχολίασε ο Κ. Χατζηδάκης.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.