Αλλαγές στο νομοσχέδιο για την αδειοδότηση επιχειρήσεων

Αποσύρθηκε η τροπολογία για τους συνεταιρισμούς


ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
17:34
07/05/2014
Αλλαγές στο νομοσχέδιο για την αδειοδότηση επιχειρήσεων
1
loading

Την απόσυρση της υπουργικής τροπολογίας για τους συνεταιρισμούς ανακοίνωσε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης. Παράλληλα, κατέθεσε νομοτεχνική ρύθμιση για να αντιμετωπιστούν οι καθυστερήσεις στην αδειοδότηση των επιχειρήσεων.

Ανακοινώνοντας την απόσυρση της τροπολογίας, ο κ. Χατζηδάκης σημείωσε ότι έχει κατατεθεί βουλευτική τροπολογία από τον βουλευτή της ΝΔ Κώστα Κόλλια που αφορά παρατάσεις σε προθεσμίες που αφορούν τους συνεταιρισμούς και «κινούμαστε σε αυτή την κατεύθυνση».

Ως προς τη ρύθμιση για την αδειοδότηση των επιχειρήσεων που κατέθεσε ο υπουργός, αυτή αναφέρει ότι με πράξη του Υπουργικού Συμβουλίου συστήνεται ομάδα διαχείρισης έργου που προγραμματίζει και προωθεί τις απαραίτητες δράσεις ώστε μέσα σε 8 μήνες να έχουν εκδοθεί τα Προεδρικά Διατάγματα. «Είναι φιλόδοξο σχέδιο, αλλά μπορεί να γίνει κατορθωτό», σχολίασε ο Κ. Χατζηδάκης.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar manos koumiotis

    ΚΑΝΑ ΦΟΡΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΕΙΩΣΕΤΕ ? - ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΠΛΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΣ...ΓΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΜΙΖΑ ???

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει