Γεωργιάδης: Σε καλή πορεία η αποκρατικοποίηση των ναυπηγείων της Σύρου

«Συμφωνήσαμε να γίνουν τα αντίστοιχα για τα ναυπηγεία της Ελευσίνας»


ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
19:46
16/07/2019
Γεωργιάδης: Σε καλή πορεία η αποκρατικοποίηση των ναυπηγείων της Σύρου
2
loading

Το σχέδιο το οποίο θα καταθέσει η ΟΝΕΧ για τα ναυπηγεία της Ελευσίνας, συζητήθηκε στη σημερινή η συνάντηση του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, 'Αδωνι Γεωργιάδη, με τον πρόεδρο και διευθύνων σύμβουλο του ομίλου ΟΝΕΧ, Πάνο Ξενοκώστα, παρουσία του αρμόδιου υφυπουργού, Νίκου Παπαθανάση.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε ότι «...συναντήσαμε τον διευθύνοντα σύμβουλο του ομίλου ONEX, διαπιστώσαμε την καλή πορεία της αποκρατικοποίησης των ναυπηγείων της Σύρου και συμφωνήσαμε να γίνουν τα αντίστοιχα βήματα για τα ναυπηγεία της Ελευσίνας. Οι συζητήσεις μας με την ΟNEΧ θα συνεχιστούν και την επόμενη εβδομάδα, έτσι ώστε τα βήματα να γίνουν πολύ πιο συγκεκριμένα και πολύ πιο γρήγορα».

Από την πλευρά του, ο κ. Παπαθανάσης ανέφερε: «Όπως είπαν ο υπουργός κ. Γεωργιάδης, με πρωτοβουλία του οποίου έγινε αυτή η συνάντηση, και ο πρόεδρος της ΟΝΕΧ, συζητήσαμε την πορεία των ναυπηγείων της Σύρου αλλά και το σχέδιο το οποίο θα καταθέσει ο πρόεδρος της ΟΝΕΧ για τα ναυπηγεία της Ελευσίνας. Αναμένουμε την εξέλιξη και την πορεία, έτσι ώστε τα ναυπηγεία της χώρας να ξαναλειτουργήσουν, κάτι το οποίο αναμένουν όλοι οι Έλληνες».

Με τη σειρά του, ο κ. Ξενοκώστας είπε: «...Είμαστε πολύ χαρούμενοι καθώς βλέπουμε ότι το όραμά μας και το όνειρό μας για την αναγέννηση των ναυπηγείων που ξεκίνησε από τη Σύρο, είναι πλέον εθνική στρατηγική και μπορεί να γίνει πολύ γρήγορα πυλώνας ανάπτυξης και ατμομηχανή της ελληνικής οικονομίας».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΩΣ ΗΤΑΝ

    ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΝΑΥΠΗΓΙΑ ΕΣΟΔΑ ΕΞΟΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΣΟΥ ΕΡΓΑΤΕΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΤΙΜΗ ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ???? ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ???? ΤΟ ΕΙΧΑΤΕ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΟΤΑΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ !!!!

  2. avatar Ιέραξ

    πουλατα ολα γιατι οι τραπεζες δεν δινουν αλλα δαλασσοδανεια

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει