Προχωρά το σχέδιο συγχώνευσης Grivalia και Eurobank

Τι προβλέπει η συμφωνία


ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
11:24
25/02/2019
Προχωρά το σχέδιο συγχώνευσης Grivalia και Eurobank
1
loading

Τα Διοικητικά Συμβούλια της Τράπεζας Eurobank Ergasias Ανώνυμης Εταιρείας και της Grivalia Propertiess Ανώνυμη Εταιρεία Επενδύσεων σε Ακίνητη Περιουσία ανακοίνωσαν ότι στις από 22.02.2019 συνεδριάσεις τους ενέκριναν το σχέδιο σύμβασης συγχώνευσης με απορρόφηση της Grivallia από την Eurobank.

Η συγχώνευση, σύμφωνα με την ανακοίνωση, θα γίνει με λογιστική ενοποίηση των στοιχείων ενεργητικού και παθητικού των υπό συγχώνευση εταιρειών και, ειδικότερα, με εισφορά των στοιχείων ενεργητικού και παθητικού της Grivalia στην Eurobank, όπως αυτά εμφανίζονται στον ισολογισμό μετασχηματισμού της 31ης Δεκεμβρίου 2018 της Grivalia.

Η προτεινόμενη σχέση ανταλλαγής είναι 15,80000000414930 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές της Eurobank για κάθε 1 κοινή ονομαστική μετοχή της Grivalia, ενώ οι μέτοχοι της Eurobank θα διατηρήσουν τον αριθμό των κοινών μετοχών της Eurobank που κατέχουν σήμερα.

Τα ανωτέρω, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, τελούν υπό τις αιρέσεις που έχουν ήδη ανακοινωθεί, συμπεριλαμβανομένης της εγκρίσεως του σχεδίου συμβάσεως συγχώνευσης από τις γενικές συνελεύσεις των μετόχων των συγχωνευόμενων εταιρειών καθώς και της λήψης όλων των αναγκαίων αδειών και εγκρίσεων από τις αρμόδιες Αρχές.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar SER 30

    '' Η προτεινόμενη σχέση ανταλλαγής είναι 15,80000000414930 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές της Eurobank για κάθε 1 κοινή ονομαστική μετοχή της Grivalia, '' ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΙΡΕΣΗΣ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΕΤΟΧΩΝ ΜΕ ΔΕΚΑΤΡΙΑ ( 1 3 ) ΔΕΚΑΔΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΦΕΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ . ΕΙΣΤΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕΤΖΗΔΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΕΙΣΑΣΤΕ . ΣΟΒΑΡΟΤΗΣ '' ΥΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ '' .

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει