Στη λύση των πολυασφαλιστηρίων στρέφονται όλο και περισσότεροι πολίτες, στην προσπάθειά τους να επιτύχουν καλύτερη κάλυψη με μικρότερο κόστος.

Πρόκειται για προϊόντα, που προστατεύουν ολοκληρωμένα τον ασφαλισμένο, μέσω της κάλυψης πιθανών κινδύνων με ρεαλιστικό τρόπο και ικανοποιητικά όρια καλύψεων, σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.
Τι προσφέρουν στον πελάτη;

Τον προστατεύουν από το σύνολο των ζημιών, που κινδυνεύουν να υποστούν τα περιουσιακά του στοιχεία, παρέχοντάς του ένα ευρύτατο φάσμα καλύψεων χωρίς σημαντικά μεγαλύτερο κόστος.

Πέρα από το χαμηλό κόστος, όπου ο καταναλωτής ωφελείται γιατί επιβαρύνεται οικονομικά πολύ λίγο σε σχέση με τους επιπρόσθετους κινδύνους για τους οποίους καλύπτεται, αποκτά προστασία έναντι απρόοπτων συμβάντων που μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο την οικογενειακή, την προσωπική ή την επαγγελματική του ζωή.

Αν και τα προγράμματα αυτά καλύπτουν ένα μεγάλο αριθμό κινδύνων, ο ασφαλισμένος έχει τη δυνατότητα να επιλέξει και πρόσθετες – προαιρετικές καλύψεις, ώστε να διαμορφώσει το πακέτο εκείνο που ανταποκρίνεται πλήρως στις προσωπικές ή τις επαγγελματικές του ανάγκες.

Επιπλέον, τα συμβόλαια αυτά συντάσσονται με όσο το δυνατόν πιο απλό τρόπο. Δηλαδή, τα περισσότερα από αυτά αποτελούνται από ένα βασικό κορμό και επιπλέον καλύψεις. Στην πλειονότητά τους τα ασφαλιστήρια συνδυάζουν καλύψεις κτηρίου και περιεχομένου κατοικιών, εξοχικών και επιχειρήσεων έναντι κινδύνων πυρκαγιάς, πρόσκρουσης οχημάτων, κλοπής, αστικής ευθύνης, απώλειας εισοδήματος, τρομοκρατικές ενέργειες, απώλειας εμπορευμάτων και άλλες.