Στην πολυσυζητημένη έκθεση της HoReCa έδωσε και φέτος το δυναμικό «παρών» η Nestlé Professional.

Για τέσσερις ημέρες, η ομάδα της Nestlé Professional υποδέχτηκε το κοινό των επαγγελματιών στο εντυπωσιακό της περίπτερο, για να τους ξεναγήσει στις νέες τάσεις του καφέ, του mixology και της σοκολάτας.

nstlhorc2

Με στόχο να δώσουν στον επαγγελματία προτάσεις πέραν του καθιερωμένου, κατά τη διάρκεια των τεσσάρων ημερών τα brands της Nestlé Professional παρουσίασαν μια σειρά από νέες γευστικές ιδέες.

Παράλληλα, φιλοξένησαν εκλεκτούς και διακεκριμένους προσκεκλημένους του κλάδου που παρουσίασαν ανατρεπτικές επιλογές.

nstlhorc3

Πιο συγκεκριμένα, ο Mιχάλης Δημητρακόπουλος, παγκόσμιος πρωταθλητής του «Coffee in Good Spirits 2016», έφτιαξε από το brew bar του Buondi Caffè το νικητήριο καφέ.

Παράλληλα, όσοι βρέθηκαν στην παρουσίασή του είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν έναν Irish coffee με Buondi Single Origin Honduras και να τον ακούσουν να μιλάει για τις τεχνικές του Brewing, παρουσιάζοντας συνδυασμούς καφέ & αλκοόλ.

nstlhorc4

Την ίδια στιγμή όσοι περνούσαν από το περίπτερο του Buondi Caffè είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν και άλλες επιλογές πέραν των αγαπημένων Espresso & Cappuccino.

Την παράσταση έκλεψαν τα Cone Cappuccino, καπουτσίνο σε χωνάκι με λιωμένη κουβερτούρα Nestlé Dessert, και το Antique Espresso με βερμούτ, λικέρ μαστίχας και zest πορτοκαλιού σε ένα πρωτόγνωρο και ευχάριστο συνδυασμό.

nstlhorc5

Στο bar του αγαπημένου Nescafé, κορυφαίοι baristi δημιουργούσαν πρωτότυπα Nescafé Cocktails.

Σε ένα από αυτά ο Nescafé συνάντησε την Kit Kat: μια εκρηκτική απόλαυση στον ουρανίσκο όλων όσων τη δοκίμασαν, κάνοντας το πιο ωραίο διάλειμμα στην περιήγηση τους στην έκθεση.

nstlhorc6

Εντυπωσιακή ήταν και η παρουσία του Σουηδού Head Barista της Nestlé Professional, Ola Persson, που μοιράστηκε το πάθος του για τέλεια ροφήματα και πρωτότυπους συνδυασμούς, έπαιξε με καπνιστά αρώματα και μας έδειξε πώς το wasabi μπορεί να μείνει στο μυαλό και ως μια πρωτόγνωρη και διαφορετική εμπειρία σε ένα cocktail καφέ.

Στη μέση περίπου του εντυπωσιακού περίπτερου δέσποζε επιβλητικά και το αγαπημένο όχημα – αντίκα Λουμίδης Παπαγάλος, με τον παγκόσμιο πρωταθλητή Ibrik Coffee και διαπιστευμένο κριτή παγκόσμιων πρωταθλημάτων SCAE, Σταύρο Λαμπρινίδη να μοιράζεται «Τα μυστικά για ένα ιδανικό φλυτζάνι ελληνικού καφέ».

nstlhorc7

Τη γλυκιά πινελιά του τετραημέρου έδωσε η Nestlé Chocolate. Αγαπημένοι συνδυασμοί όπως σοκολάτα με πορτοκάλι & σοκολάτα με λικέρ ήταν μερικές από τις επιλογές που δοκίμασαν όσοι πέρασαν από το corner.

Για μια ακόμα φορά εντυπωσίασε ο master της γλυκιάς αλχημείας Στέλιος Παρλιάρος. Λευκή σοκολάτα με φιστίκι, σοκολάτα με ουίσκι και σαντιγί, και σοκολάτα με καραμέλα ήταν μερικές από τις προτάσεις που έκλεψαν την παράσταση.

nstlhorc8

Ο κύκλος των εντυπωσιακών παρουσιάσεων έκλεισε με το ανατρεπτικό Perrier. Σε κανέναν δεν πέρασαν απαρατήρητα τα alcohol free cocktails, το ένα με ανανά μαγειρεμένο σε παλαιωμένο ξύδι και το άλλο με cordial μήλου με σουσαμέλαιο, λεμόνι και φυσικά Perrier.

Για τους λάτρεις του alcohol μοναδικά cocktails με τζιν και vodka αναμείχθηκαν με cordials και Perrier σε extraordinaire συνδυασμούς!

nstlhorc9

Στην πράσινη μπάρα έκανε και την εμφάνιση του ένα από τα πιο σημαντικά ονόματα στο χώρο του bartending, ο Θοδωρής Πύριλλος, που δημιούργησε για το κοινό μοναδικά signature cocktails, αναδεικνύοντας τις σύγχρονες τάσεις της ανάμειξης.

Παράλληλα, στο Hall 4 της έκθεσης, το κοινό γνώρισε τα επαγγελματικά συστήματα καφέ Nescafé Alegria, που είναι σχεδιασμένα για να εξυπηρετήσουν όλες τις ανάγκες ενός ξενοδοχείου.

nstlhorc1

Μέσα από μια μοντέρνα γκάμα αξιόπιστων μηχανών, οι επαγγελματίες γεύτηκαν μια ποικιλία ποιοτικών ροφημάτων, που εύκολα μπορούν να προσφέρουν με το πάτημα ενός κουμπιού.