Το 72ο κατάστημα ανοίγει η αλυσίδα Σκλαβενίτης στη συμβολή των οδών Ευριπίδου 69 και Αιγέως, στη θέση του πρώην εργοστασίου της «ΙΖΟΛΑ» στην Καλλιθέα, με στόχο να εξυπηρετούν την περιοχή, αλλά και να προσελκύσουν πελάτες από κοντινούς δήμους.

Το νέο κατάστημα εκτείνεται σε 3 επίπεδα, διαθέτει 11.000 τ.μ. εκθεσιακούς χώρους, 5.000 τ.μ. αποθηκευτικούς χώρους, 40 ταμεία και 530 θέσεις δωρεάν στάθμευσης.

Το νέο κατάστημα διαθέτει, εκτός από όλα τα τμήματα ενός σύγχρονου supermarket, αρτοζαχαροπλαστείο, καφεκοπτείο, εποχιακά είδη, βιβλιοπωλείο, παιχνίδια, είδη οικιακού εξοπλισμού, είδη ρουχισμού, είδη κήπου, καθώς επίσης, παιδότοπο, καφέ-εστιατόριο και στεγνοκαθαριστήριο.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίωση της επιχείρησης, σε ό,τι αφορά στις τιμές πώλησης των ειδών, καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, όχι μόνο να απορροφά μέρος των αυξήσεων των τιμών και του Φ.Π.Α. αλλά και να μειώνει τις τιμές ακόμη περισσότερο, για να είναι – στο σύνολό τους – οι φθηνότερες της αγοράς.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.