Η 19χρονη Margaux Maes φόρεσε την κίτρινη και πορτοκαλί ουρά της γοργόνας της και το πάνω μέρος του μπικίνι της και βούτηξε στα κρυστάλλινα νερά για να κολυμπήσει κάτω από τις ακτίνες του ήλιου στο ηλιοβασίλεμα.

Η «αληθινή γοργόνα» -όπως την αποκαλούν- απαθανατίστηκε από τη μαμά της η οποία είναι φωτογράφος της άγριας και υποβρύχιας ζωής στα ανοικτά των ακτών των Νήσων Κέιμαν, στη δυτική Καραϊβική Θάλασσα. Οι φωτογραφίες δείχνουν τη νεαρή κοπέλα να κάνει βουτιές σε ένα δημοφιλές τουριστικό σημείο που το χαρακτηρίζει μια φυσικά βυθισμένη κορυφογραμμή η οποία έχει γίνει σπίτι για σαλάχια.

Σύμφωνα με τη βρετανική Sun, η οποία δημοσιεύει τις φωτογραφίες, αν και τα σαλάχια είναι απίθανο να επιτεθούν σε κάποιο άνθρωπο, μπορεί να τον τσιμπήσουν, πράγμα το οποίο είναι πολύ επώδυνο και μπορεί να προκαλέσει οίδημα, μυϊκές κράμπες και μόλυνση, ενώ σπάνια είναι και θανατηφόρο!

«Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να χαλαρώσει κανείς από το βουτήξει με αναπνευστήρα δίπλα στα σαλάχια τα οποία στροβιλίζονται γύρω και κάνουν μασάζ στην πλάτη. Τα σαλάχια έρχονται στο σημείο κάθε μέρα και τα απολαμβάνουν οι επισκέπτες», αναφέρει η μητέρα της «γοργόνας» που της αρέσει να βουτά στα νερά με την ουρά της.

Η Magaux Maes αγαπά να κολυμπά στον ωκεανό με την ουρά της γοργόνας και έτσι προσελκύει πάντα τους ανθρώπους και μιλά μαζί τους για ό,τι μπορούν να κάνουν για να διατηρείται καθαρός ο ωκεανός. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ολόκληρη η οικογένεια απολαμβάνει τις βουτιές στο τουριστικό σημείο, αλλά η 19χρονη ξεχωρίζει και τραβάει τα βλέμματα των επισκεπτών καθώς της αρέσει να γίνεται ένα με τη θάλασσα και τα πλάσματα του βυθού.

salaxia1 salaxia2 salaxia3 salaxia4 salaxia6 salaxia7 salaxia8 salaxia9