Μια καλή αφορμή για να επισκεφτείτε την Κηφισιά αποτελούν τα τέλεια cafes της με τους υπέροχους χώρους, που έχουν αναδειχθεί σε καθιερωμένα στέκια της περιοχής.

Αρωματικός καφές, εξαιρετικά γλυκά και μοναδική ατμόσφαιρα στα όσα θα σας κάνουν να τα συμπεριλάβετε και σε δικό σας αγαπημένο meeting point.

Μέντα

Στεγασμένο σε ένα υπέροχο αρχοντικό –εκεί όπου περνούσε τα καλοκαίρια του ο μεγάλος Έλληνας ποιητής Άγγελος Σικελιανός– στον πεζόδρομο των Αγίων Θεοδώρων στην καρδιά της Κηφισιάς, το Μέντα είναι ένα cafe, που ξυπνά σε όλους την γλυκιά ανάμνηση της παλιάς Αθήνας. Επιλεγμένοι καφέδες, ροφήματα και τσάι αλλά και εκλεκτές προτάσεις σε κρασί, σε έναν χώρο με οικεία ατμόσφαιρα που σε κάνει να νιώθεις ότι βρίσκεσαι στο σπίτι σου.

Check Me

All day επιλογή στην καρδιά της Κηφισιάς, επί της κεντρικής Αργυροπούλου (νο 12, τηλ. 210 8010494), για καφέ από εκλεκτά χαρμάνια, πλούσιο και λαχταριστό brunch, και φυσικά cocktails για όλα τα γούστα, παρασκευασμένα μόνο με φρέσκες πρώτες ύλες. Το Check Me διαθέτει έναν πλούσιο κατάλογο για όλες τις ώρες της ημέρας, ενημερωμένο, μάλιστα, με γλυκά, σαλάτες και ζυμαρικά. Στα συν η ενημερωμένη wine list. Διαθέτει και υπηρεσία delivery με ποδήλατο.

Artisanal

Σε καμία περίπτωση η υπέροχη αυλή του Artisanal δεν θυμίζει αστικό τοπίο, παρόλο που βρίσκεται μια ανάσα από την Λεωφόρο Κηφισίας, στο ύψος της Κηφισιάς (Ζηρίνη 2). Στην κουκλίστικη αυλή του, λοιπόν, πρωταγωνιστής δεν είναι άλλος από τα έντονα χρώματα, τα πολλά λουλούδια, το πράσινο και τα αρώματα, καθώς και το ιδιαίτερο design που καθιστούν το Artisanal σε αγαπημένο meeting point.

Με φόντο το πανέμορφο σκηνικό του, λοιπόν, απολαύστε αρωματικό καφέ, γευστικά cocktails ή ένα δροσερό απεριτίφ, τα οποία συνοδεύονται ιδανικά με κάποια από τις γευστικές προτάσεις του καταλόγου.

Petit Fleur

Από τα πιο χαρακτηριστικά δείγματα χουχουλιάρικου καφέ στην πόλη, με «παραρτήματα» σε διάφορες περιοχές όπως Κολωνάκι, Παγκράτι, Χαλάνδρι, Κηφισιά (Αγίων Θεοδώρων 4). Με ατμόσφαιρα που μεταφέρει στο Παρίσι, σερβίρει ζεστή σοκολάτα που παράγεται την ώρα της παραγγελίας με ιεροτελεστική διαδικασία και εξαιρετικά γλυκά όπως λαχταριστό κέικ πραλίνα ή red velvet κ.α.