Μια βόλτα στον Πειραιά για ποτάκια και cocktails πάντα αποτελεί ιδανική επιλογή. Με την θαλασσινή αύρα να είναι διάχυτη παντού απολαύστε όμορφες στιγμές με την παρέα σε προσεγμένους χώρους με ωραίους μουσικές και φιλικό κοινό.

Ακολουθούν τέσσερις διευθύνσεις που αξίζει να επισκεφτείτε ή να συμπεριλάβετε στην ατζέντα σας την επόμενη φορά που θα βρεθείτε στην περιοχή.

Darling the bar

Η ατμόσφαιρά του Darling the bar (Ιακώβου Δραγάτση 8) είναι φτιαγμένη με τέτοιον τρόπο ώστε να βγάζει μια εντελώς classy πλευρά και να θυμίζει σε πολλές γωνιές του την Αμερική των ‘20s και την ταινία Great Gatsby. Η μουσική του είναι για όλα τα γούστα με ξένους και έλληνες dj να αναλαμβάνουν τα decks παίζοντας ατμοσφαιρική μουσική, όση ώρα απολαμβάνετε το ποτό και το cocktail σας σε ένα περιβάλλον με εκπληκτικό φωτισμό.

Rockfellas Excelsior

Το RockFellas, ένα από τα bars του Πειραιά που κατάφερε να αποκτήσει το δικό του φανατικό κοινό, επέστρεψε εδώ και ένα χρόνο περίπου στην πιο ψαγμένη και… Excelsior εκδοχή του στη Μαρίνα Ζέας! Πλήρως ανανεωμένο, με πιο cool και πολυτελή άποψη, απευθύνεται σε εκείνους που ψάχνουν προτάσεις για ποιοτική έξοδο.

Ο κατάλογος περιλαμβάνει περίπου 120 διαφορετικές ετικέτες ιδιαίτερων αποσταγμάτων με περισσότερες από 40 ετικέτες ουίσκι, ρούμι και τζιν από διαφορετικές ποικιλίες. Ζητήστε από την ομάδα των έμπειρων bartenders του να σας προτείνουν γεύσεις και πρωτότυπα cocktails.

Chez M

Μικρός χώρος με φιλική ατμόσφαιρα και έμφαση στην ποιότητα, τόσο του καφέ όσο και των cocktails. Ιδιαίτερες γεύσεις και απρόσμενοι συνδυασμοί, αρώματα από φρέσκα φρούτα, σπιτικά σιρόπια και μπαχαρικά δημιουργούν ευφάνταστα cocktails στο Chez M (Υψηλάντου 176) στα οποία δεν θα μπορέσετε να αντισταθείτε. Κι όλα αυτά υπό τους ήχους jazz και soul μουσικών επιλογών.

Che

Το Che σας υποδέχεται στο χαρούμενο σύμπαν του για να σας προσφέρει μια αυθεντική και ολοκληρωμένη λατινοαμερικάνικη εμπειρία σε ένα νεοκλασικό της οδού Καραΐσκου (νο151). Μπαίνοντας στο χώρο, θα σας προϋπαντήσει στα δεξιά μια υπέροχη τοιχογραφία της Φρίντα Κάλο, με ύψος που αγγίζει τα 14 μέτρα. Το επόμενο που αντικρίζετε είναι μια τροπική αυλή, με τραπεζάκια ζωγραφισμένα στο χέρι και latin πινελιές, που παραπέμπει σε μεξικάνικη hacienda.

Προχωρώντας στο εσωτερικό, το σκηνικό που ξεδιπλώνεται μπροστά σας είναι εξίσου εντυπωσιακό, με έντονα χρώματα, εξωτικές ταπετσαρίες, vintage έπιπλα, ανεμιστήρες οροφής, πλεκτά φωτιστικά και αυθεντικά συλλεκτικά αντικείμενα. Εδώ θα πραγματοποιήσετε ένα γευστικό ταξίδι στη Λατινική Αμερική, ενώ η εμπειρία ολοκληρώνεται με κάποιο από τα ευφάνταστα signature cocktails.