Ο Ζέφυρος, στο γραφικό Μικρολίμανο του Πειραιά, έχει καταφέρει να είναι μια από τις κορυφαίες επιλογές για όσους θέλουν να απολαύσουν θαλασσινές γεύσεις.

Η πολύ καλή ποιότητα των πρώτων υλών και το ωραίο περιβάλλον συνετέλεσαν στο να γίνει συνώνυμο της καλής, παραδοσιακής ψαροφαγίας. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που το επισκέπτονται συχνά παρέες από τον πολιτικό και τον καλλιτεχνικό χώρο.

Οι ζεστοί χώροι του, τόσο η αίθουσα απέναντι από τη θάλασσα που μοιάζει με yacht, όσο και αυτή με το ξύλινο deck πάνω στη θάλασσα με θέα στο λιμάνι, θα σε κάνουν να νιώσεις ότι έχεις σαλπάρει σε ένα γαστρονομικό ταξίδι.

Τα εδέσματα του καταλόγου του εστιάζουν στη χρήση απλών και την ποιοτικών πρώτων υλών, προσφέροντας ξεκάθαρες γεύσεις που βασίζονται στα ολόφρεσκα ψάρια και τα φρούτα της θάλασσας, που εναλλάσσονται ανάλογα με την εποχή.

Υπέροχες, φρεσκότατες, δροσερές σαλάτες, αχινοσαλάτα, κυδώνια, γαύρος μαρινάτος, τραγανές ουρές καραβίδας, χταπόδι ψημένο στα κάρβουνα, μύδια αχνιστά, γαρίδες σαγανάκι, κριθαράκι με καραβίδες και τα πάντα φρέσκα ψάρια ψημένα με μοναδικό τρόπο στα κάρβουνα είναι κάποιες μόνο από τις προτάσεις του μενού που θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε με την παρέα σας.

Στα συν το άψογο service και η ενημερωμένη λίστα κρασιών, που περιλαμβάνει πολλές επιλογές από τον ελληνικό αμπελώνα.

Το εστιατόριο Ζέφυρος αποτελεί ιδανική επιλογή και για τις επαγγελματικές ή προσωπικές σας εκδηλώσεις. Η υψηλή ποιότητα στη γεύση, η άψογη εξυπηρέτηση και το ζεστό περιβάλλον δένουν ιδανικά με τη μαγευτική τοποθεσία του στον κόλπο του Μικρολίμανου.

Πληροφορίες

Ακτή Κουμουνδούρου 48, Μικρολίμανο, Πειραιάς

Τηλ. 210 4175152

restaurant-zefiros.gr

Fb page: ΖΕΦΥΡΟΣ SEA FOOD RESTAURANT