Η στιγμή που όλοι περίμεναν, έφτασε και η Μαντόνα ανέβηκε στη σκηνή της Eurovision 2019. Αν και το προηγούμενο διάστημα πολλοί πίστευαν ότι δεν θα εμφανισθεί στον τελικό, ενώ άλλοι της άσκησαν αυστηρή κριτική για την απόφασή της να αποδεχθεί την πρόταση του Ισραήλ.

Η Μαντόνα, λοιπόν, όχι μόνο ανέβηκε στη σκηνή, αλλά τραγούδησε ζωντανά, παρουσιάζοντας ένα μοναδικό υπερθέαμα. Αν και στα social media πολλοί ήταν εκείνοι που σχολίασαν ειρωνικά την εμφάνισή της, κάνοντας λόγο για πολλά φάλτσα της τραγουδίστριας στο live. Λίγο πριν, η «Βασίλισσα της Ποπ» τόνισε πως σκοπός της μουσικής είναι να ενώνει τους λαούς. Άλλωστε, πρόσφατα είχε εξηγήσει το λόγο που αποδέχθηκε την πρόταση. «Δεν θα σταματήσω να παίζω μουσική για να εξυπηρετήσω την πολιτική ατζέντα κάποιου, ούτε θα σταματήσω να μιλάω κατά των παραβιάσεων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων όπου και αν αυτές σημειώνονται στον κόσμο», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η Μαντόνα ερμήνευσε το «Like a Prayer», που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά πριν 30 χρόνια, αλλά και το νέο της single «Future», που συμπεριλαμβάνεται στο νέο της άλμπουμ με τίτλο «MADAME X.