Στην τελική ευθεία έχουμε μπει για τη διεξαγωγή της Eurovision 2019. Στις 14 Μαΐου θα διεξαχθεί στο Τελ Αβίβ ο πρώτος ημιτελικός, όπου έχει έντονο ελληνικό ενδιαφέρον, μιας και σε αυτόν διαγωνίζονται η Κατερίνα Ντούσκα για την Ελλάδα και η Τάμτα για την Κύπρο.

Μάλιστα, τα στοιχήματα φέρνουν και τις δύο εκπροσώπους στην πρώτη δεκάδα, με την Κύπρο να είναι σύμφωνα με τα προγνωστικά στην 7η θέση και την Ελλάδα στην 9η.

Πέρυσι, η Ελένη Φουρέιρα με την 2η θέση που πήρε στην Eurovision έβαλε πολύ ψηλά τον πήχη, ενώ όσοι έχουν δει τη φετινή εκπρόσωπο της Κύπρου μιλάνε για μία εξίσου εντυπωσιακή συμμετοχή. Άλλωστε, η Τάμτα είναι μία από τις εκρηκτικές παρουσίες του ελληνικού πενταγράμμου.

Πώς θα είναι, όμως, η εμφάνισή της στο stage της Eurovision; Πολλοί είναι εκείνοι που ανυπομονούν να δούνε πώς θα εμφανισθεί τελικά η τραγουδίστρια, η οποία μάς έχει συνηθίσει σε ανατρεπτικές εικόνες.

Η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, η οποία επιμελείται το styling της τραγουδίστριας, εδώ και αρκετά χρόνια, μίλησε στο TV Έθνος και αποκάλυψε διάφορες λεπτομέρειες γύρω από την εμφάνιση της συνεργάτιδάς της.

Άφησε να εννοηθεί ότι επί σκηνής μπορεί και να μη δούμε χρωματισμούς, ενώ δεν απέκλεισε εντελώς ως ενδεχόμενο η Τάμτα να μην τραγουδήσει πάνω σε ψηλοτάκουνα, εξαιτίας του προβλήματος στη μέση που την ταλαιπωρεί τον τελευταίο καιρό.

«Η δική μου προσέγγιση έχει να κάνει πρώτα με την ασφάλειά της! Έχει πολύ ωραίο σώμα και τα πόδια της είναι ένα πολύ δυνατό χαρακτηριστικό της. Τα ψηλά τακούνια σίγουρα εξυπηρετούν την εικόνα, ειδικά σε ένα τέτοιο stage. Οι τάσεις της μόδας όμως εξυπηρετούν και εμάς αυτήν την περίοδο, και θα χρησιμοποιήσω ό,τι χρειαστεί για να υποστηρίξω την εικόνα, το styling και το look που έχουμε επιλέξει, ακόμη και αν χρειαστεί να εμφανιστεί… ξυπόλυτη!! Που δεν το νομίζω… Όλα θα γίνουν όπως ακριβώς πρέπει για να είναι χαρούμενη και ήρεμη και να το ευχαριστηθεί», δήλωσε χαρακτηριστικά η γνωστή στυλίστρια.

Και συμπλήρωσε πως στόχος τους είναι μία εικόνα εντυπωσιακή, μια παρουσία δυναμική, θηλυκή και σέξι, με όλα τα στοιχεία στη σωστή αναλογία.