Σε μια αποκάλυψη προχώρησε το πρωί της Παρασκευής (11/3) ο ηθοποιός Τάσος Κωστής. Όπως είπε αποφασίστηκε να αντικατασταθεί ο Παύλος Χαϊκάλης στην ταινία Καρδίτσα Forever ώστε να μπορέσει αυτή να προβληθεί στην τηλεόραση.

Μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό» ο Τάσος Κωστής είπε χαρακτηριστικά πως θα γυριστούν ξανά όλες οι σκηνές στις οποίες έχει παίξει ο Παύλος Χαϊκάλης.

«Αυτό γίνεται επειδή κανένα κανάλι δεν ήθελε να την αγοράσει, λόγω της συμμετοχής του κ. Χαϊκάλη, στο σινεμά έχει παίξει» διευκρίνισε.

«Υπάρχει ένα εμπάργκο στον Χαϊκάλη»

«Επειδή δεν μπορεί να παιχτεί στην τηλεόραση λόγω του Χαϊκάλη -υπάρχει ένα εμπάργκο στον Χαϊκάλη και δεν παίζει τίποτα όταν είναι ο Παύλος Χαϊκάλης, τον αλλάζουν στην ταινία και βάζουν άλλον ηθοποιό στην ταινία για να μπορεί να παιχτεί στην τηλεόραση» ανέφερε.

«Τον ρόλο του Παύλου Χαϊκάλη θα τον παίξει ο Σωτήρης Καλυβάτσης. Το ζήτησε προφανώς η παραγωγή, επειδή δεν μπορεί να την πουλήσει για να παιχτεί στην τηλεόραση. Θα γυριστούν ξανά μόνο οι σκηνές του» συμπλήρωσε.

Την αντίθεσή του στην απόφαση να ξαναγυριστούν οι σκηνές της ταινίας και να αντικατασταθεί ο Παύλος Χαϊκάλης εξέφρασε ο Γιώργος Λιάγκας λέγοντας: «Ο Παύλος δεν θα περάσει ποτέ από κάποια δικαστική διαδικασία. Άρα γιατί; Μου κάνει εντύπωση» είπε και διερωτήθηκε «είμαστε δικαστές;».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξης του Τάσου Κωστή: