«Ο Πολιτικός» την είπαν και ήταν μια από τις καλύτερες μαύρες κωμωδίες του Netflix της περσινής χρονιάς. Χωρίς αμφιβολία.

Για τον Πέιτον Χόμπαρτ (Μπεν Πλατ) ο λόγος, έναν πλούσιο γόνο από τη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια, που για να αναρριχηθεί στο ύπατο αξίωμα των ΗΠΑ πρέπει πρώτα να δοκιμαστεί στον πιο ύπουλο πολιτικό στίβο: το σχολείο!

Η απίθανη σειρά του Ράιαν Μέρφι, στην οποία παίζουν και οι Γκουίνεθ Πάλτροου και Τζέσικα Λανγκ, απέσπασε πλήθος υποψηφιοτήτων στις Χρυσές Σφαίρες και αποθεώθηκε από κριτικούς και κοινό.

Το μόνο που μένει τώρα να δούμε είναι αν και ο δεύτερος κύκλος ακολουθήσει τα ίδια και φανταστικά μονοπάτια. Η δεύτερη σεζόν ήρθε στις 19 Ιουνίου και ο Πέιτον βάζει τώρα πλώρη για τη Γερουσία!

Μέσω ίντριγκας, μηχανορραφιών και λασπολογίας, πάντα. Η Γερουσία είναι το απαραίτητο βήμα για την προεδρία και εκεί θα δώσει τώρα τις νέες μάχες του ο Πέιτον, ελπίζουμε με τον τρόπο που τον είδαμε στην πρώτη σεζόν.

Εμφανίζεται ξανά η Πάλτροου, που παίζει τη μητέρα του, Τζορτζίνα Χόμπαρτ, και πολλοί από το αρχικό καστ.

Σε περίπτωση που έχασες τον πρώτο κύκλο, ποτέ δεν είναι αργά για να γνωρίσεις έναν αδίστακτο πιτσιρικά με αυτοπεποίθηση που θα ζήλευε και ο Τραμπ