«Ένα ανθρωπόμορφο ολόγραμμα που μοιάζει με τον μεγαλοφυή δημιουργό του γίνεται ο τέλειος σύντροφος για μια μοναχική, όχι και τόσο κοινωνική, γυναίκα».

Έτσι προλογίζει το ίδιο το Netflix το «My Holo Love», όπως είναι ο διεθνής τίτλος της νέας κορεατικής σειράς για μια τουλάχιστον αντισυμβατική ιστορία αγάπης με πολύ εύθραυστο περιεχόμενο.

Τρεις όχι και τόσο τέλειοι, αλλά ενδιαφέροντες, χαρακτήρες πρωταγωνιστούν σε μια παραγωγή που θέλει να δώσει έμφαση σε όσα μας κάνουν τελικά ανθρώπινους. Η So-yeon, την οποία παίζει η Κο Σανγκ-χι («Suits»), έχει αποξενωθεί από τον κόσμο εξαιτίας μιας ιδιαίτερης παθολογικής κατάστασης.

Ο Γιουν Χιουν-μιν, που τον ξέρουμε από το «Beautiful Mind», παίζει και τον δημιουργό και το ολόγραμμα, έναν τέλειο ψηφιακό βοηθό που έχει συνείδηση των ορίων του ως προϊόν τεχνητής νοημοσύνης.

Την ίδια ώρα, ο κατασκευαστής του αρχίζει να έχει αισθήματα για εκείνη, βλέποντάς τη να αλληλεπιδρά με το προϊόν του.

Είναι πράγματι η σύγχρονη τεχνολογία ο τέλειος ερωτικός σύντροφος ή μήπως κάποια πράγματα θα παραμένουν διαχρονικά ανθρώπινα;

Τέτοια φιλοσοφικά και τεχνολογικά ερωτήματα θέτει η σειρά των Λι Σανγκ-γεόμπ και Ρίου Γιονγκ-τζάε, ένα ιντριγκαδόρικο ερωτικό δράμα για τσακισμένες καρδιές και αλγορίθμους…