Για ακόμα μία χρονιά η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ 2020– η φετινή είναι η 92η- δεν θα έχει κεντρικό παρουσιαστή. Ωστόσο η Ακαδημία «επιστρατεύει» τους περσινούς μεγάλους νικητές Ολίβια Κόλμαν, Ράμι Μάλεκ, Μαχερσάλι Άλι και Ρετζίνα Κινγκ, οι οποίοι φέτος θα είναι οι πρώτοι παρουσιαστές της βραδιάς.

Ο Ράμι Μάλεκ τιμήθηκε πέρσι με Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου για το «Bohemian Rapsody», η Ολίβια Κόλμαν με Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου για την ταινία The Favourite (Ευνοούμενη) του Γιώργου Λάνθιμου, ο Μαχερσάλα Άλι με Όσκαρ Β’ Ανδρικού Ρόλου για το «Green Book» και η Ρετζίνα Κινγκ με Όσκαρ Β’ Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία «If Beale Street Could Talk».

«Αγαπάμε την παράδοση να έχουμε τους βραβευμένους ηθοποιούς της προηγούμενης χρονιάς στη σκηνή για να γιορτάσουμε τα επιτεύγματα των συναδέλφων τους και είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε ξανά αυτά τα τέσσερα μεγάλα ταλέντα» ανέφεραν οι υπεύθυνες παραγωγής της τελετής απονομής των Όσκαρ Λινέτ Χάουελ Τέιλορ και Στέφανι Άλεν σε δήλωσή τους, όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ.

Η τελετή απονομής των Όσκαρ 2020 διοργανώνεται στις 9 Φεβρουαρίου.