Ο «Τιτανικός», η πασίγνωστη ταινία του Κάμερον που προβλήθηκε για πρώτη φορά το 1997, έκανε ρεκόρ εισπράξεων και κέρδισε 11 Όσκαρ, επανέρχεται την εβδομάδα αυτή στις σκοτεινές αίθουσες. Η διαφορά είναι ότι αυτή τη φορά θα δούμε το διασημότερο ναυάγια της ιστορίας σε μια τρισδιάστατη επανέκδοση της διάσημης ταινίας.

Πέραν του «Τιτανικού», οι σημερινές κινηματογραφικές πρεμιέρες περιλαμβάνουν τη δραματική κομεντί «50/50» και την κωμωδία «Project X», την ταινία κινουμένων σχεδίων «Λόραξ», το ελληνικό «Τρεις μέρες ευτυχίας» καθώς και τα ντοκιμαντέρ «Αγανακτισμένοι» και το «Oligarchy» του Στέλιου Κούλογλου.

Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα σήμερα καθώς και τα trailer τους:

«Τιτανικός 3D»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Τζέιμς Κάμερον με τους: Λεονάρντο ντι Κάπριο, Κέιτ Γουίνσλετ, Μπίλι Ζέιν, Κάθι Μπέιτς, Γκλόρια Στιούαρτ

Η εκατοντάχρονη Ρόουζ, επιζήσασα του «Τιτανικού», διηγείται την ιστορία της πάνω στο θρυλικό υπερωκεάνιο, το οποίο απέπλευσε στις 10 Απριλίου 1912 από το Σαουθάμπτον και δεν έφτασε ποτέ στη Νέα Υόρκη.

«50/50»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Τζόναθαν Λεβάιν με τους: Τζότζεφ Γκόρντον – Λέβιτ, Σεθ Ρόγκεν, Άννα Κέντρικ, Μπράις Ντάλας Χάουαρντ

Ο 27χρονος Άνταμ μαθαίνει ότι πάσχει από καρκίνο. Έχοντας 50% πιθανότητες επιβίωσης, προσπαθεί να ξαναδεί τη ζωή του από την αρχή με τη βοήθεια της κοπέλας του και του καλύτερού του φίλου.

«Project X»

Αμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Νίμα Νουριζάντε με τους: Τόμας Μαν, Όλιβερ Κούπερ, Τζόναθαν Ντάνιελ Μπράουν

Τρεις φίλοι, τελειόφοιτοι λυκείου, διοργανώνουν ένα πάρτι γενεθλίων στο σπίτι του ενός από αυτούς, του οποίου οι γονείς απουσιάζουν. Η μεγάλη προσέλευση απογειώνει το κέφι, το οποίο κάποια στιγμή εκτροχιάζεται πέρα από κάθε έλεγχο.

«Λόραξ»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Κρις Ρενό, Κάιλ Μπάλντα

Ένα 12χρονο αγόρι που ζει στη Θνίντβιλ, μια πόλη όπου όλα είναι πλαστικά, αναζητά το μοναδικό πράγμα με το οποίο μπορεί να γοητεύσει το κορίτσι που αγαπά: ένα αληθινό δέντρο.

«Αγανακτισμένοι»

Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Τόνι Γκατλίφ με τους: Μαμεμπέτι Ονορέ Ντιάλο

Μια Αφρικανή μετανάστρια περιπλανιέται στην Ευρώπη και συναναστρέφεται τους κοινωνικά αποκλεισμένους κι εξεγερμένους πολίτες της.