Μετά τα φεστιβάλ Βενετίας και Τορόντο, αλλά και την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας στη Βοστόνη, τόπο δράσης της ιστορίας, η «Ανίερη Συμμαχία» («Black Mass») έκανε την πρεμιέρα της στο 59ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λονδίνου.

Η πρεμιέρα της ταινίας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 11 Οκτωβρίου, ενώ στο red carpet action ήταν παρόντες, ορισμένοι από τους πρωταγωνιστές της ταινίας, μέσα στους οποίους και ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς.

Σε σκηνοθεσία Σκοτ Κούπερ («Crazy Heart», «Σκουριασμένη Πόλη»), στην ταινία πρωταγωνιστούν ο Τζόνι Ντεπ, σε μια οσκαρικής κοπής ερμηνεία. Δίπλα του ένα καστ που κερδίζει τις εντυπώσεις, μεταξύ των οποίων οι Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Τζόελ Έντζερτον, Ντακότα Τζόνσον, Κέβιν Μπέικον, Πίτερ Σάρσγκααρντ και Ντέιβιντ Χάρμπορ.

Η «Ανίερη Συμμαχία» θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 15 Οκτωβρίου από την Tanweer.

Η υπόθεση

Στη Νότια Βοστόνη της δεκαετίας του ’70, ο πράκτορας του FBI, Τζον Κόνολι (Έντζερτον) πείθει τον Ιρλανδό μαφιόζο Τζέιμς «Γουάιτι» Μπάλτζερ (Ντεπ) να συνεργαστεί με το FBI ενάντια σε ένα κοινό στόχο: την ιταλική μαφία.

Η δραματική αυτή ταινία διηγείται την αληθινή ιστορία μιας ανίερης συμμαχίας, η οποία ξέφυγε κάθε ελέγχου, επιτρέποντας στον Γουάιτι να διεισδύσει στους κύκλους της έννομης τάξης, να αποκτήσει έλεγχο, και να γίνει ένας από τους πιο αδίστακτους και διαβόητους γκάνγκστερ στην ιστορία της Βοστόνης.

Δείτε το trailer της ταινίας και φωτογραφίες από την πρεμιέρα στο 59ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου στο Λονδίνο…

movi02 movi03 movi04 movi05 movi06 movi07 movi08

jdp01