Ο καλλιτέχνης της reggeaton, Bad Bunny, είναι το πιο… hot όνομα στη μουσική σκηνή αυτή την εποχή και μετά την εντυπωσιακή του συναυλία στο φεστιβάλ Coachella στις ΗΠΑ, παρουσίασε το βίντεο κλιπ για το νέο του τραγούδι «Where She Goes», το οποίο έχει ήδη γίνει δημοφιλές.

Σε αυτό συμμετέχουν πολλοί διάσημοι, αλλά ξεχωρίζει η παρουσία του θρύλου του ποδοσφαίρου, Ροναλντίνιο. Ο Bad Bunny έχει αναφέρει πολλές φορές πως ήταν ένας από τους αγαπημένους του ποδοσφαιριστές και αγαπούσε πολύ να τον βλέπει να φορά τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, στο διάστημα που έπαιξε με τους «μπλαουγκράνα» από το 2003 ως το 2008, όταν και πήρε μεταγραφή στη Μίλαν.

Στο βίντεο κλιπ εμφανίζονται και οι συνάδελφοι του Bad Bunny, Frank Ocean και Lil Uzi Vert καθώς και διάσημα μοντέλα και ηθοποιοί μεταξύ άλλων.

Από το WWE στους… Λέικερς

Ο Bad Bunny το προηγούμενο διάστημα εντυπωσίασε με τη συμμετοχή του στους αγώνες πάλης WWE που έγιναν στην πατρίδα του, το Πουέρτο Ρίκο. Πάλεψε λες και ήταν μέλος της λίγκας για χρόνια και κέρδισε επαινετικά σχόλια από τους fans του αθλήματος και γενικότερα από τη βιομηχανία του θεάματος, για την αφοσίωσή του και το γεγονός πως δεν δίστασε να ρισκάρει τη σωματική του υγεία για να κάνει κάτι που αγαπάει, αφού πρόκειται για τον πιο δημοφιλή καλλιτέχνη αυτή την περίοδο.

Έπειτα, οι κάμερες τον έπιασαν να επισκέπτεται αγώνα των Λος Άντζελες Λέικερς για τα play-offs του NBA μαζί με την Κένταλ Τζένερ. Εδώ και μήνες ο Bad Bunny και το διάσημο μοντέλο έχουν σχέση.