Τα αγαπημένα Χελωνονιντζάκια που γνωρίσαμε το 1984 αναμένονται ξανά στη μεγάλη οθόνη στις 4 Αυγούστου, σύμφωνα με το Variety. Η Paramount Pictures κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας «Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem» με πρωταγωνιστές τους έφηβους πια Λεονάρντο, Μικελάντζελο, Ντονατέλο και Ραφαέλο.

Μεγάλα ονόματα δανείζουν τις φωνές τους στους χαρακτήρες των ηρώων όπως οι Jackie Chan, Paul Rudd, ‘Ayo Edebiri, John Cena, Post Malone, και Maya Rudolph. Ο Jeff Rowe σκηνοθέτησε την ταινία σε σενάριο του Brendan O’Brien και οι Σεθ Ρόγκεν, Έβαν Γκόλντμπεργκ και Τζέιμς Γουίβερ σε συνεργασία με την Paramount και τη Nickelodeon Movies ανέλαβαν την παραγωγή.

Τα Χελωνονιντζάκια δημιουργήθηκαν το 1984 από τους Peter Laird και Kevin Eastman. Το πρωτότυπο κόμικ των σαράντα σελίδων κυκλοφόρησε ασπρόμαυρο μέσω της Mirage Studios με μόνο 3.275 αντίτυπα τα οποία εξαντλήθηκαν. Η τελευταία ταινία των διάσημων ηρώων «Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows» σε παραγωγή του Μάικλ Μπέι έκανε πρεμιέρα στις αίθουσες το 2016.