Το «Έτερος Εγώ» επέστρεψε για την τρίτη και τελευταία σεζόν του και ήδη έχει συζητηθεί πάρα πολύ. Οι θαυμαστές του Λαΐνη περιμένουν πώς και πώς να δουν τις νέες αλλά και τελευταίες περιπέτειες του.

Το lordoftheseries.gr βρέθηκε στην πρεμιέρα για την τρίτη και τελευταία season του «Έτερος Εγώ» όπου και παρακολούθησε τα δύο πρώτα επεισόδια σε μία πολύ όμορφη εκδήλωση.

Το πρώτο επεισόδιο του «Έτερος Εγώ: Νέμεσις» με τίτλο «Η αρχή του τέλους», βρίσκει τον Νίκο Βανόρτα (Τάσος Νούσιας) αποταγμένο από την Αστυνομία εξαιτίας των χειρισμών του στην υπόθεση του Ερπετού. Τη θέση του έχει αναλάβει η καινούργια Προϊσταμένη, Αθηνά Λυγερού (Μαριάννα Τουμασάτου).

Ο Λαΐνης (Πυγμαλίων Δαδακαρίδης) πενθεί κλεισμένος στο σπίτι του, δεν διδάσκει και βρίσκει παρηγοριά στα όνειρα, γιατί μόνο εκεί συνάντα την Τόνια (Μελισσάνθη Μάχουτ). Η Μάρθα (Άννα Μενενάκου) βρίσκεται σε δίλημμα για την υπόθεση του Έτερος Εγώ μιας και δεν βρίσκει τρόπο να συλλάβει τη Δανάη (Κόρα Καρβούνη) χωρίς να εμπλέξει το Λαΐνη. Μια έκρηξη σε ένα γραφείο τελετών που αφήνει πίσω της ένα πτώμα, βάζει το τμήμα ανθρωποκτονιών σε κίνηση.

Ίσως όμως η έκρηξη αυτή να κρύβει κάτι μεγαλύτερο που οι χαρακτήρες μας θα πρέπει να ανακαλύψουν.

Η άποψη του Lord of the Series

Όπως σε κάθε πρεμιέρα νέας season στο μεγαλύτερο ποσοστό των σειρών, βλέπουμε ένα εισαγωγικό επεισόδιο που μας βάζει στο κλίμα σε σχέση με την γενική ιστορία του «Ερπετού» από τις προηγούμενες season, αλλά και τις νέες ιστορίες που θα υπάρξουν.

Μιλώντας για τις ιστορίες λοιπόν πάμε να μιλήσουμε για το σενάριο. Από το πρώτο επεισόδιο φαίνεται πως σεναριακά υπάρχει βελτίωση, καθώς αυτή την φορά εκτός από το «κυνήγι» για το «Ερπετό» βλέπουμε να ανοίγονται και τρεις νέες ιστορίες που αφήνουν τον θεατή να προσπαθεί να καταλάβει τι έχει γίνει αλλά και πως και αν αυτές οι ιστορίες θα συνδεθούν με κάποιον τρόπο.

Σκηνοθετικά ο Σωτήρης Τσαφούλιας προς τιμήν του αποφασίζει να μην μείνει στα ίδια. Πλέον εκτός από τα πλάνα που φαίνεται πως έχουν δουλευτεί, μία νέα προσθήκη είναι οι αναδρομές αλλά και οι εικόνες που εμφανίζονται κατά την αφήγηση ή την ομιλία των πρωταγωνιστών, Προσωπικά το βρήκα πολύ έξυπνο αλλά και πολύ βοηθητικό προς στον τηλεθεατή ώστε να μην χάσει καμία λεπτομέρεια.

Υποκριτικά αυτή την φορά μιλάμε για πλήθος νέων πολύ γνωστών Ελλήνων ηθοποιών που θα κάνουν την εμφάνισή τους. Στο πρώτο επεισόδιο εκτός των όσον ήδη γνωρίζουμε που ακόμη μία φορά είναι πολύ καλοί, βλέπουμε για πρώτη φορά τον Γιάννη Μπέζο και την Μαριάννα Τουμασάτου, που κατά την άποψή μου η συγκεκριμένη «έκλεψε» και την παράσταση με την εξαιρετική υποκριτική της.

Κλείνοντας το review για την πρεμιέρα το σίγουρο είναι πως η τελευταία season βάζει πολύ γερές βάσεις να δούμε κάτι διαφορετικό και ταυτόχρονα κάτι που μάλλον θα ξεπεράσει και τις προηγούμενες season. Βέβαια μην βιαζόμαστε καθώς είναι μόνο η αρχή, αλλά πιστέυουμε δεν θα απογοητευτούμε.

Η σειρά προβάλλεται κάθε Δευτέρα στις 23:00 στο COSMOTE CINEMA 1 HD και ταυτόχρονα στο COSMOTE TV PLUS και μάλιστα για πρώτη φορά σε ελληνική σειρά, μπορείτε να την παρακολουθήσετε και σε 4Κ ανάλυση.