Πρεμιέρα είχαμε πριν λίγες ημέρες της σειράς “Tulsa King” από το Paramount+ με πρωταγωνιστή για πρώτη φορά σε σειρά τον μεγάλο Σιλβέστερ Σταλόνε. Στην χώρα μας προβάλλεται εβδομαδιαία μέσα από την COSMOTE TV.

Ο Νεοϋορκέζος μαφιόζος Ντουάιτ «The General» Μανφρέντι (ΣιλβέστερΣταλόνε) αποφυλακίζεται μετά από 25 χρόνια, έχοντας εξοριστεί από το αφεντικό του στην Οκλαχόμα για να δημιουργήσει στην Τούλσα τη νέα του μπίζνα. Συνειδητοποιώντας ότι η μαφιόζικη οικογένειά του δεν είναι πια με το μέρος του, αποφασίζει να φτιάξει τη δική του ομάδα «συνεργατών» με στόχο να δημιουργήσει μια νέα εγκληματική αυτοκρατορία.

Θα τα καταφέρει άραγε ο Sly στον παρθενικό του ρόλο σε σειρά ή να μείνει στις ταινίες που ξέρει να κάνει καλά;

Ακολουθεί το review της σειράς από την συντακτική ομάδα του Lordoftheseries.gr

Η πρεμιέρα της σειράς “Tulsa King” ήταν ακριβώς ότι περίμενα πριν την ξεκινήσω, δηλαδή δεν περίμενα κάτι το συνταρακτικό, αλλά σίγουρα θα περνούσε πολύ ευχάριστα η ώρα μου.

Πιο συγκεκριμένα σεναριακά καταφέρνει λίγο να μας “παρουσιάσει” τον Σταλόνε μέσα από το επεισόδιο και κατά πόσο έχουν εκσυγχρονιστεί όλα, μαζί και οι σειρές, πράγμα που σημαίνει πως και ο 75χρονος χαρακτήρας μας πρέπει να αφομοιωθεί σε όλο αυτό. Μιας και αναφέραμε και την πραγματική του ηλικία που είναι ίδια και στην σειρά, μου αρέσει αρκετά που υπάρχουν αστείες στιγμές που πολλές φορές αυτοσαρκάζεται.

Υποκριτικά για τον Σταλόνε δεν χρειάζεται να πω πολλά καθώς και η ίδια η σειρά είναι καθαρά πάνω του. Επίσης είναι πολύ νωρίς και για το υπόλοιπο cast, που όμως φαίνεται να θέτει καλές βάσεις.

Σκηνοθετικά ακόμη δεν έχει να δείξει κάτι και ότι χρειάστηκε στην πρεμιέρα να κάνει το έκανε καλά.

Η σειρά “Tulsa King” για κάποιο λόγο μου “χτύπησε” λίγο στην νοσταλγία λόγω βέβαια του Σταλόνε αλλά και όλης της παρουσίασης, καθώς μου θύμισε σειρές παλαιάς κοπής με ένα πιο σύγχρονο μοντέλο. Αν είστε fan του Sly εννοείται δεν χρειάζεται να σας πω εγώ αν θα την δείτε, αν πάλι όχι όμως θα σας την προτείνω σίγουρα ως μία σειρά που δεν θα σας απογοητεύσει και θα περάσει η ώρα σας πολύ πολύ ευχάριστα. Τέλος να μην ξεχάσω και την πολύ καλή μουσική επένδυση!

Σίγουρα θα επανέλθουμε και με γενικό review μόλις ολοκληρωθεί η πρώτη season για να δούμε αν οι καλές βάσεις την πρεμιέρας θα συνεχιστούν ή όχι.