Στην επιτυχημένη καμπάνια Walk With Giants του Johnnie Walker παρουσιάζονται αληθινές ιστορίες προόδου σημαντικών προσωπικοτήτων που σε εμπνέουν για το επόμενο βήμα σου, ενώ για πρώτη φορά περιλαμβάνεται και η ιστορία ενός Έλληνα, του διεθνούς φήμης ηθοποιού Γιώργου Χωραφά.

Στα πλαίσια αυτής, ξεκίνησε ο διαγωνισμός Your Keep Walking Film καλώντας σε να αφηγηθείς μέσα από ένα film μικρού μήκους μια πορεία προόδου ή ένα βήμα που έκανε την διαφορά, δικό σου ή κάποιου αγαπημένου προσώπου που σε έχει εμπνεύσει.
 

Η συμμετοχή γίνεται εύκολα μέσα από την σελίδα του Johnnie Walker στο Facebook όπου οι ενδιαφερόμενοι μαθαίνουν τις λεπτομέρειες του διαγωνισμού από τον Γιώργο Χωραφά. Στον διαγωνισμό γίνονται δεκτά films διάρκειας μέχρι 5 λεπτά από οποιοδήποτε μέσο εγγραφής εικόνας (video, κάμερα – επαγγελματική ή όχι- κινητό τηλέφωνο) με καταληκτική ημερομηνία συμμετοχής την 4η Ιανουαρίου 2011.

Οι συμμετοχές θα τεθούν στην κρίση ειδικής κριτικής επιτροπής, που αποτελείται από καταξιωμένα πρόσωπα των μέσων και της τέχνης. Πρόεδρος της θα είναι ο Γ.Χωραφάς, ενώ τα υπόλοιπα μέλη απαρτίζονται από τον Κωνσταντίνο Βήτα, συνθέτη και μουσικό, τον Φ.Γεωργελέ (Εκδότη και Διευθυντή της Athens Voice), Στέλιο Σοφιανό (Διευθυντή Σύνταξης του Βημαgazino), Σ. Καζόνι (Διευθύντρια Σύνταξης Nitrο), Δ. Παναγιωτάτο (Programma Director Department of Film and TV Studies του New York College), καθώς και εκπρόσωπο της Diageo Hellas.

Οι δέκα κορυφαίες συμμετοχές θα παρουσιαστούν σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στα μέσα Ιανουαρίου στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος, ενώ το film του πρώτου νικητή θα παρουσιασθεί με original μουσική του Κωνσταντίνου Βήτα.

Πέραν της σημαντικής εμπειρίας όλων των συμμετεχόντων, η κορυφαία συμμετοχή θα λάβει μια υποτροφία για κινηματογραφικές σπουδές που παρέχεται σε συνεργασία με το New York College Αθήνας, η δεύτερη μια video camera υψηλής ευκρίνειας, και η τρίτη ένα Ιpad.

Για περισσότερες λεπτομέρειες για την διεξαγωγή του διαγωνισμού απευθυνθείτε στο Facebook Fanpage του Johnnie Walker.