Από τις πιο καθιερωμένες επιλογές της Αττικής, το Χαλάνδρι είναι από εκείνες τις πιάτσες που τα έχουν όλα. Μέχρι και στέκια που θα σε κάνουν να ξεχάσεις ότι βρίσκεσαι (ακόμη) στην πόλη.

Ατμοσφαιρικά μπαρ, all day επιλογές αλλά και μπαρ- εστιατόρια με υπέροχους εξωτερικούς χώρους, υπόσχονται απίστευτες καλοκαιρινές στιγμές κάτω από τον καλοκαιρινό έναστρο ουρανό.

Hide & Seek

Εάν αναζητάτε μία εξωτική απόδραση από την καθημερινότητα, τότε θα βρείτε το καταφύγιο σας στο Hide & Seek (Λεωφόρος Κηφισίας 254). Στο βάθος ενός διαδρόμου στην Κηφισίας, στο ύψος του Χαλανδρίου, θα ανακαλύψετε μια ατμοσφαιρική, δενδρόφυτη αυλή που θα σας κάνει να ξεχάσετε ότι βρίσκεστε σε απόσταση αναπνοής από την πολύβουη λεωφόρο και θα σας βάλει σε mood διακοπών. Στα δυνατά χαρτιά του η ενημερωμένη μπάρα με τα ευφάνταστα cocktails των ταλαντούχων bartenders που ταιριάζουν ωραία με τα πιάτα του μενού και καλύπτουν κάθε γούστο.

White Monkey

Στεγάζεται σε μια ανακαινισμένη μονοκατοικία στην καρδιά του Χαλανδρίου (Γρηγορίου Γυφτοπούλου 6) και θυμίζει bar του Ειρηνικού της δεκαετίας του ’50. Το βλέμμα σας θα τραβήξει η εντυπωσιακή ταπετσαρία με τα παραδείσια πουλιά και τις πρασινάδες, ενώ οι μουσικές που κινούνται σε rock’n’roll, swing, μαύρους και τζαμαϊκανούς ρυθμούς θα σας βοηθήσουν να μπείτε στο κλίμα. Από το σούρουπο και μετά αποτελεί ιδανική επιλογή για super εξωτικά cocktails.

Theory Bar & More

Theory Bar

Στο all day long στέκι στην Πλάτωνος (νο 14) μπορείτε να καλύψετε κάθε σας ανάγκη, όλες τις ώρες της ημέρας. Αρχικά, θα σας κερδίσει ο ωραίος κήπος του –από τους ομορφότερους και πιο παρεΐστικους της πόλης– αλλά και η minimal διακόσμηση, πίσω από την οποία βρίσκεται το άκρως επιτυχημένο αρχιτεκτονικό γραφείο Nine Design που έχει «στήσει» κάποια από τα πιο επιτυχημένα μαγαζιά της Αθήνας. Αξίζει να σημειωθεί πως στον κατάλογο του Theory θα βρείτε και ολοκληρωμένες προτάσεις για υπέροχα πρωινά με αρωματικό καφέ και γευστικές προτάσεις που σίγουρα θα καλύψουν και τους πιο απαιτητικούς και θα προσφέρουν ένα θρεπτικό ξεκίνημα στη μέρα σας!

Najbarajo

«Κρυμμένο» στη στοά Πόπη Παντίρη (επί της κεντρικής Παπανδρέου) το Najbarajo, στην εσπεράντο σημαίνει γειτονιά, είναι ένα all day café- cocktail bar με μια υπέροχη αυλή που σας ταξιδεύει σε μέρη μακρινά. Πολύχρωμα σπιτάκια πρωταγωνιστούν στο χώρο που στην κυριολεξία θυμίζει γειτονιά με τα πολύχρωμα σπιτάκια να κυριαρχούν στο χώρο. Μπορείτε να το προτιμήσετε για έναν ήρεμο καφέ, αλλά και για κέφι έως αργά συνοδεία ποτού ή cocktails.