Συναυλία στο Ηρώδειο αναμένεται να δώσει ο Νίκος Πορτοκάλογλου στις 8 και 9 Ιουλίου ενώ σε αυτή επρόκειτο να συμμετάσχει και ο Διονύσης Σαββόπουλος, κάτι το οποίο όμως δεν θα συμβεί όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook. Ο λόγος που Διονύσης Σαββόπουλος δεν είναι στην συναυλία με τον Νίκο Πορτοκάλογλου είναι η έξαρση των κρουσμάτων κορονοϊού και η σύσταση του γιατρού του.

Όπως σημείωσε ο ίδιος ο Διονύσης Σαββόπουλος «εμείς του ’60 οι εκδρομείς ανήκουμε στους ευπαθείς» και «δυστυχώς κανείς πια δε φοράει μάσκα» ενώ απευθυνόμενος προς τους θεατές της συναυλίας ζητεί να τον συγχωρέσουν για την απουσία του και τονίζει ότι «η καρδιά μου πάντως θα ‘ναι εκεί και από μακριά θα τον καμαρώνω κι εγώ που κλείνει φέτος τα 40 χρόνια ενός συναρπαστικού ταξίδιου ο φίλος μας».

Το μήνυμα του Διονύση Σαββόπουλου

Πολύ λυπάμαι Νίκο που τελικά δε θα ’μαι πλάι σου στο Ηρώδειο αλλά «εμείς του ’60 οι εκδρομείς» ανήκουμε στους… ευπαθείς. Φταίει η ηλικία, η νέα έξαρση των κρουσμάτων του κορονοϊού, ο φόβος του γιατρού μου για τον συγχρωτισμό στις πρόβες, στα καμαρίνια, στην ορχήστρα. Και δυστυχώς κανείς πια δε φοράει μάσκα.

Το προηγούμενο διάστημα που η πανδημία βρίσκονταν σαφώς σε αποδρομή είχα ξενοιάσει και ανακοινώσαμε ότι θα είμαι και εγώ στη γιορτή, τη δική σου αλλά και του κόσμου που σε παρακολουθεί με συνεχώς αυξανόμενο ενδιαφέρον εδώ και 40 χρόνια. Γιατί είσαι πολύ καλός Νίκο. Δεν είναι μόνο το σπουδαίο ταλέντο και η εργατικότητα σου, είναι επίσης η ακεραιότητα, η παιδεία και το σεμνό σου ήθος που βοήθησαν την τέχνη μας, του τραγουδοποιού, να γίνει διακριτή και πιο σεβαστή, αφού δεν πτοήθηκες εσύ από τα βαριά πεπόνια της εντεχνίλας ούτε απ’ τις υπανάπτυκτες ελίτ της μεγάλης πίστας.

Και εσείς καλοί μου θεατές, συγχωρήστε με. Η καρδιά μου πάντως θα ‘ναι εκεί και από μακριά θα τον καμαρώνω κι εγώ που κλείνει φέτος τα 40 χρόνια ενός συναρπαστικού ταξίδιου ο φίλος μας.
«Και να ένας λόγος σοβαρός που είναι ωραίος». Γιορτή για πάντα Νίκο!

Φίλος

Διονύσης Σαββόπουλος

Πολύ λυπάμαι Νίκο Nikos Portokaloglou – Νίκος Πορτοκάλογλου που τελικά δε θα ’μαι πλάι σου στο Ηρώδειο αλλά «εμείς του…

Posted by Dionysis Savvopoulos on Friday, July 1, 2022