Ο Μελ Γκίμπσον επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη, στην πρωτότυπη και τρυφερή κομεντί «The Beaver» και συναντιέται ξανά – αρκετά χρόνια μετά το «Maverick» – με την Τζόντι Φόστερ, η οποία έχει αναλάβει και την σκηνοθεσία.

Πρωταγωνιστούν επίσης ο ανερχόμενος Άντον Γέλτσιν (Star Trek) και η Τζένιφερ Λόρενς, η οποία θεωρείται ως ένα από τα σημαντικότερα νέα ταλέντα μετά την πολυσυζητημένη ερμηνεία της στην ταινία Winter’s Bone.

Η ταινία “The Beaver” περιγράφει την ιστορία του Γουόλτερ Μπλακ, ο οποίος υποφέρει από κατάθλιψη. Η γυναίκα του, Μέρεντιθ, τον βλέπει να καταρρέει. Ο μικρότερος γιος του, Χένρι, γίνεται ερημίτης. Ο μεγαλύτερος, ο Πόρτερ, γράφει τις εκθέσεις των συμμαθητών του για να κερδίζει χρήματα. Η εταιρία παιχνιδιών του Γουόλτερ οδεύει προς την πτώχευση. Όταν η Μέρεντιθ τον διώχνει από το σπίτι, ο απελπισμένος Γουόλτερ αρχίζει να πίνει και θέλει να αυτοκτονήσει. Μετά από μια αποτυχημένη προσπάθεια, ανακαλύπτει στα σκουπίδια τον Μπίβερ, μια κούκλα κάστορα που του μιλά και μάλιστα με βρετανική προφορά. Ο Μπίβερ τον βοηθά να επιστρέψει σπίτι αλλά η ιστορία παίρνει μια ανεξέλεγκτη τροπή, όταν ο Μπίβερ αποκτά τον απόλυτο έλεγχο της ζωής του Γουόλτερ.

Η ταινία έρχεται στις αίθουσες στις 10 Μαρτίου 2011.

Δείτε το τρέιλερ: