Ο Τζόνι Ντεπ θέλησε να γιορτάσει τη δικαστική του νίκη επί της πρώην συζύγου του Άμπερ Χερντ και μαζί με πολυπληθή παρέα επισκέφθηκε ινδικό εστιατόριο στο Μπέρμιγχαμ της Μεγάλης Βρετανίας, όπου το… φαγοπότι οδήγησε σ’ έναν «πικάντικο» λογαριασμό. Ο σταρ του Χόλιγουντ πλήρωσε σχεδόν 60.000 ευρώ!

Ο 58χρονος Αμερικανός ηθοποιός βρίσκεται στη Μεγάλη Βρετανία, για να συνοδεύσει τον μουσικό και καλό του φίλο, Τζεφ Μπέκ, στην περιοδεία του. Μάλιστα, οι δύο καλλιτέχνες έχουν συναντηθεί ορισμένες φορές επί σκηνής το τελευταίο διάστημα και πιο συγκεκριμένα σε συναυλίες στην Γλασκώβη αλλά και στο Λονδίνο.

Οι δύο τους μαζί με άλλα 20 άτομα γιόρτασαν την δικαστική νίκη του Ντεπ σε ινδικό εστιατόριο τρώγοντας κάρι και πίνοντας ροζέ σαμπάνια.

Ο Ντεπ μαζί με την παρέα του είχαν ενημερώσει ότι θα επισκεφθούν το ινδικό εστιατόριο Varanasi, την Κυριακή (5/6) το βράδυ και όλοι τους περίμεναν. Απόλαυσαν ιδιαίτερα πιάτα της ινδικής κουζίνας τα οποία είχαν ετοιμαστεί ειδικά γι΄’ αυτούς, όπως και κοκτέιλ. Ο λογαριασμός έφθασε στις 50.000 λίρες, δηλαδή 58.500 ευρώ.

Ο Ντεπ πρόσφατα δικαιώθηκε στην δικαστική διαμάχη που είχε με την πρώην συζυγό του Άμπερ Χερντ την οποία κατηγορούσε για συκοφαντική δυσφήμιση. Η πολύκροτη δίκη κράτησε έξι εβδομάδες και στις αρχές του τρέχοντος μήνα οι ένορκοι κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι όντως ο σούπερ σταρ του Χόλιγουντ έπεσε θύμα δυσφήμισης από την Χερντ. Ο Ντεπ πρόσφατα δήλωσε ότι οι ένορκοι «τού χάρισαν και πάλι τη ζωή του». Παράλληλα, έκριναν πως πρέπει να αποζημιωθί και με ποσό που συνολικά ξεπερνά τα δέκα εκατομμύρια δολάρια.