Ο ήρωας της διπλανής πόρτας, ο μοναχός που πούλησε τη Ferrari του, ο ηγέτης δίχως τίτλο που μας παροτρύνει να σηκωθούμε στις 5 π.μ., ανυπομονεί να μιλήσει ξανά με το ελληνικό κοινό, να απαντήσει στις ερωτήσεις του σε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη που θα παραχωρήσει στην Ελεονώρα Μελέτη.

Η συνέντευξη θα πραγματοποιηθεί Live και θα μπορείτε να την παρακολουθήσετε στον λογαριασμό του Instagram της Ελεονώρας Μελέτη και του Robin Sharma στις 8 Φεβρουαρίου στις 19.00.

Η συνέντευξη θα έχει διάρκεια περίπου μια ώρα και θα πραγματοποιηθεί στα Αγγλικά. Στη συνέχεια, για όσους δεν προλάβουν ή θέλουν να την παρακολουθήσοιυν ξανά θα μεταφερθεί και στο YouTube με ελληνικούς υπότιτλους.

Μικρές εκπλήξεις θα σας αποκαλυφθούν σύντομα μέσα από τα κοινωνικά μας δίκτυα!

Σας περιμένουμε!

Βρείτε εδώ τα παγκοσμίως αναγνωρισμένα βιβλία του Robin Sharma!

Λίγα λόγια για τον Robin  Sharma

Ο ROBIN SHARMA είναι ένας από τους παγκοσμίως κορυφαίους συμβούλους σχετικά με θέματα προσωπικής επιτυχίας και καλλιέργειας των ηγετικών ικανοτήτων. Έχει συγγράψει οκτώ παγκόσμια best sellers, μεταξύ των οποίων το βιβλίο Ο Μοναχός που Πούλησε τη Ferrari του (κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα), που έχει μεταφραστεί σε εβδομήντα γλώσσες. Είναι διευθύνων σύμβουλος της Sharma Leadership International Inc., μιας εταιρείας συμβούλων που έχει μια απλή αποστολή: να βοηθήσει ανθρώπους και οργανισμούς να φτάσουν στην κορυφή της παγκόσμιας κλίμακας. Ανάμεσα στους πελάτες του περιλαμβάνονται η Microsoft, η Nike, η General Electric, η FedEx, η NASA και η BP.

Από τις εκδόσεις Διόπτρα κυκλοφορούν επίσης τα βιβλία Ο ήρωας της διπλανής πόρτας  Τα μυστικά του μοναχού που πούλησε τη Ferrari του, Ηγέτης δίχως τίτλο, Ποιος θα κλάψει όταν πεθάνεις, Η σοφία του γονέα, Η σοφία του Ηγέτη, Ανακάλυψε το πεπρωμένο σου, Για μια υπέροχη ζωή (μέρος 1ο και 2ο), Το κλαμπ των 5 π.μ..

Λίγα λόγια για την Ελεονώρα Μελέτη

Η Eλεονώρα Μελέτη γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στον Πειραιά. Αποφοίτησε από το Τμήμα Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου της Αθήνας, απέκτησε τίτλο σπουδών στην Ιταλική Φιλολογία από το Πανεπιστήμιο της Φεράρα (Universita degli Studi di Ferrara), ενώ μιλάει πιστοποιημένα 5 ξένες γλώσσες. Σπούδασε Δημοσιογραφία και ΜΜΕ σε ιδιωτική σχολή και από το 2001 εργάζεται ως δημοσιογράφος-παρουσιάστρια σε μεγάλα τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά δίκτυα έχοντας παρουσιάσει με επιτυχία δελτία ειδήσεων, εκπομπές κοινωνικής έρευνας και ψυχαγωγικά μαγκαζίνο. Τα τελευταία δέκα χρόνια αρθρογραφεί για λογαριασμό γνωστών sites κάνοντας αίσθηση με την αιχμηρή της πένα και τα ιδιαίτερα κείμενά της. Αποτελεί μία από τις πιο δημοφιλείς παρουσίες των μέσων μαζικής ενημέρωσης, γνωστή για τη δυναμική και αντισυμβατική προσωπικότητά της. Είναι παντρεμένη και μητέρα ενός κοριτσιού, της Αλεξάνδρας.

Από τις εκδόσεις Διόπτρα κυκλοφορεί το πρώτο της βιβλίο Γυναίκα ψάχνει.