Το «Wayward Pines», η νέα σειρά από τον M. Night Shyamalan με τον Matt Dillon, έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο FOX, την Πέμπτη, 14 Μαΐου.

Βασισμένο στο best-seller μυθιστόρημα Pines, του Blake Crouch, και με την υπογραφή του μετρ ταινιών μυστηρίου, M. Night Shyamalan (Η 6η Αίσθηση, Οιωνός), το «Wayward Pines» είναι ένα συναρπαστικό θρίλερ, στο οποίο τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται.

Ο πράκτορας των μυστικών υπηρεσιών, Ethan Burke (Matt Dillon) φτάνει στην επαρχιακή πόλη, Wayward Pines, του Idaho, αναζητώντας τα ίχνη δύο ομοσπονδιακών πρακτόρων, που αγνοούνται. Η έρευνα του Ethan γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη καθώς προκύπτουν συνεχώς νέα ερωτήματα. Κάθε βήμα που κάνει για να πλησιάσει την αλήθεια, τον απομακρύνει από τη ζωή όπως την ήξερε, μέχρι που συνειδητοποιεί ότι μπορεί να μην καταφέρει ποτέ να φύγει από το Wayward Pines, ζωντανός!

Το «Wayward Pines» είναι μία μίνι-σειρά 10 επεισοδίων και αποτελεί το πρώτο τηλεοπτικό εγχείρημα του M. Night Shyamalan. Το εξαιρετικό cast περιλαμβάνει ανάμεσα σε άλλους τους Juliette Lewis (Cape Fear, Natural Born Killers), Terrence Howard (Hustle & Flow, Empire), Melissa Leo, Carla Gugino και Toby Jones (Hunger Games, Capote) στο ρόλο του αινιγματικού Dr. Jenkins! Το «Wayward Pines» είναι η πρώτη σειρά του FOX, που κάνει παγκοσμίως ταυτόχρονη τηλεοπτική πρεμιέρα, με 126 χώρες συμπεριλαμβανομένης της Αμερικής, να προβάλλουν ταυτόχρονα όλα τα επεισόδια της νέας σειράς!