Αναμονή τέλος! Το δεύτερο μέρος (Vol. 2) της 5ης και τελευταίας σεζόν του Casa de Papel είναι πλέον εδώ καθώς σε λίγη ώρα θα είναι διαθέσιμο από το Netflix. Η σειρά φαινόμενο που κατάφερε να καθηλώσει εκατομμύρια τηλεθεατές απ’ άκρη σ’ άκρη του πλανήτη φτάνει στο τέλος της και εμείς ήδη πήραμε θέσεις μάχης αναμένοντας το επικό φινάλε της αγαπημένης συμμορίας.

Τα μέλη της συμμορίας ζουν δύσκολες και δραματικές ώρες μέσα στην ισπανική τράπεζα όπου βρίσκονται αμπαρωμένοι. Μετά και το χαμό ενός ακόμα μέλους της αγαπημένης Τόκιο (που ήταν και η τελευταία χρονικά χαρακτήρας της σειράς που σκοτώθηκε), οι ελπίδες μοιάζουν να έχουν εγκαταλείψει την ομάδα. Ο στρατός είναι έτοιμος να εισβάλλει και κανείς δεν είναι πλέον σίγουρος ότι θα βγει από εκεί μέσα ζωντανός. Όμως η εντυπωσιακή επιστροφή του Προφεσόρ μοιάζει να αναπτερώνει τις ελπίδες της συμμορίας που ετοιμάζεται να κάνει την τελευταία και μεγαλύτερη έξοδο.

Αν δεν έχετε υπομονή και θέλετε να πάρετε μία τελευταία τζούρα πριν το επίσημο φινάλε μπορείτε να δείτε όλα τα τρέιλερ του 2ου τόμου της 5ης σεζόν εδώ.

Η επίσημη σύνοψη της τελευταίας σεζόν σύμφωνα με όσα αναφέρει το Netflix έχει ως εξής: «Η συμμορία βρίσκεται αμπαρωμένη στην Τράπεζα της Ισπανίας για πάνω από 100 ώρες. Ο Καθηγητής και η παρέα του έχουν καταφέρει να σώσουν τη Λίσμπον, όμως έχουν χάσει έναν δικό τους. Ο Καθηγητής συλλαμβάνεται από τη Σιέρα και για πρώτη φορά δεν έχει σχέδιο απόδρασης. Και ενώ πιστεύουν πως τα χειρότερα έχουν περάσει, ένας νέος εχθρός κάνει την εμφάνιση του και είναι ο πιο ισχυρός όλων: ο στρατός. Το τέλος της μεγαλύτερης ληστείας στην ιστορία πλησιάζει, και ό,τι ξεκίνησε ως ληστεία μετατρέπεται σε πόλεμο».

Τα ονόματα των τελευταίων 5 επεισοδίων:

Επεισόδιο 6 – Válvulas de Escape / Escape Valve
Επεισόδιο 7 – Ciencia Ilusionada / Wishful Thinking
Επεισόδιο 8 – La teoría de La elegancia / The Elegance Theory
Επεισόδιο 9 – Lo Que Se Habla En La Cama / Pillow Talk
Επεισόδιο 10 – Una Tradición Familiar / A Family Tradition

Καλή απόλαυση λοιπόν και μένει να δούμε αν θα τραγουδήσουμε ξανά το Bella Ciao.