Με άκρως θεατρικό χαρακτήρα, το Artisanal (το νέο επιχειρηματικό βήμα του Φώτη Σεργουλόπουλου και των συνεργατών του Κώστα Σκουληκαράκη και Βαγγέλη Γερασίμου) σάς υποδέχεται στην Κηφισιά (στο πρώην Jourfixe) για να σας μυήσει στα μυστικά της γαλλικής κουζίνας.

Η παριζιάνικη φινέτσα και τα art deco διακοσμητικά στοιχεία δημιουργούν ένα μοναδικής αισθητικής σκηνικό, όπου θα έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε ξεχωριστές γεύσεις που θα ικανοποιήσουν τον ουρανίσκο σας και με το παραπάνω.

Ό,τι και να δοκιμάσετε από τον γευστικό κατάλογο να ξέρετε ότι θα σας αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις, καθώς η έμπνευση, η φαντασία και η δημιουργικότητα είναι τα βασικά συστατικά των… πιάτων του.

Στα plus ο πανέμορφος και προσεγμένος κήπος -σίγουρα θα γίνει σημείο αναφοράς σας για τους επόμενους μήνες- καθώς και τα εξαιρετικά cocktails -αφορμή για να επισκεφτείτε το Artisanal– με τα οποία μπορείτε να συνοδεύσετε το δείπνο σας.

Tip: Μην χάσετε κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 11.00-17.00 το γευστικό brunch του Artisanal (15-20 ευρώ/άτομο).

Info

Καθημερινά: 11.00-03.00
Τιμές: 4 ευρώ (cappuccino), 8 ευρώ (ποτό), 10 ευρώ (cocktail)

Ζηρίνη 2, Κηφισιά
Τηλ. 6936 144744
www.facebook.com/pages/ARTISANAL


Αν θέλετε να μάθετε ποια είναι τα καλύτερα στέκια για φαγητό και καφέ στην περιοχή κατεβάστε την εφαρμογή Athens by GreekGuide.com στο κινητό σας δωρεάν και απολαύστε ένα άλλο «πρόσωπο» της Αθήνας!